Kontorlejemål til enhver

AMAGERSTRAND | OFFICES

AMAGERSTRAND OFFICES’ præsentable ejendom rummer et væld af gode fællesfaciliteter og muligheder. Nedenfor kan du se de udbudte kontorlejemål. I fremtiden vil der ydermere blive opført 4 tårne fordelt på 3 etaper bag ved den eksisterende ejendom, som vil tilføre området en unik helhed.

AMAGERSTRAND | OFFICES giver mange muligheder, når det kommer til at sikre kunder og medarbejdere en nem og hurtig vej til og fra kontorerne. Fra adressen er der 600 meter til Københavns Lufthavn, hvilket gør det nemt og bekvemt at opretholde en god forbindelse til eventuelle udenlandske kunder og samarbejdspartnere. Ligeså er Kastrups Metro, Broen til Sverige og motorvejen E20 placeret et stenkast derfra, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme til og fra Øresundsregionen. Omkring erhvervslejemålene er I sikret masser af liv, da området hver dag tager mere og mere form med spændende nybyggeri, Amager Strandpark, restauranter og caféer. I er placeret i de skønne, maritime omgivelser med kig til det hyggelige havnemiljø i Kastrups gamle havn, som tiltrækker mange besøgende på daglig basis.

Amagerstrand byder på flotte kontorlejemål

Fremtidens kontor

De nye ejendomme henvender sig til firmaer, der gerne vil være en del af et moderne, grønt og passioneret arbejdsmilø. AMAGERSTRAND OFFICES vil stå i spidsen for en grøn profil med blandt andet DGNB Guld certificering. Fælles for alle kontorerne er, at de er tilknyttet mange fællesfaciliteter, som fx bemandet reception, fitness med omklædning, fælles mødecenter, tagterrasse, kantineordning mv. Området mellem alle bygninger vil i fremtiden kunne byde på mange tilbud for ansatte og naboer både før og efter arbejde – cafeer, restauranter, grønne miljøer og andre aktiviteter. Der er to timers gratis parkering på områdets gæste p-pladser, og som lejer har du mulighed for at tilkøbe parkering til en fast, månedlig pris.

Verdensklasse kontorlejemål

Udvidelse af området

Amager Øst er et begrænset erhvervsområde med kraftig
udvikling og potentiale. Københavns Lufthavn udvider med 80.000 m² – Nordeuropas førende trafikknudepunkt med 40 mio. rejsende. Ferrings åbning om hjørnet, Skanskas opstart på hotel og mindre kontorejendom samt yderligere 45.000 byggeretsmeter. Området kommer til at blive en klar konkurrent til Ørestadens nuværende lejere og et segment langt mere målrettet netop Københavns Lufthavn.

Kontakt os