Velbeliggende kontor nordøst for København

Ejendommen tilbyder mange forskellige muligheder for lejere, der ønsker at være en del af et professionelt drevet flerbrugerhus i Hovedstadsområdet, nordøst for København.

Denne ejendom udmærker sig bl.a. ved, at lejere tilbydes en lang række muligheder, der alle understøtter en moderne work-life-balancetankegang og –arbejdsplads, fx kantineordning, fitness samt individuelle og dynamiske indretninger med fokus på gode forhold og rigeligt med gratis parkering.

Komplekset er trafikalt velbeliggende med Motorring O3 og Gladsaxe Ringvej lige udenfor døren og tillige kommende Letbane, der får stop lige ved ejendommen på Gladsaxe Trafikplads.

Hertil tilbydes der dynamiske arealer, hvor det lejede areal kan tilpasses i takt med virksomhedsvækst. Det samlede bygningskompleks består af i alt 5 separate ejendomme med ledige leje mål i forskellig størrelse. Hele Tobaksvejen 21-25 tilbyder anvendelsesmuligheder som kontor og let lager/opbevaring.

Professionelt drevet flerbnrugerhus

Ejendommen tilbyder mange forskellige muligheder for lejere, der ønsker at være en del af et professionelt drevet flerbrugerhus i Hovedstadsområdet, nordøst for København. Denne ejendom udmærker sig bl.a. ved, at lejere tilbydes en lang række muligheder, der alle understøtter en moderne work-life-balancetankegang og –arbejdsplads, fx kantineordning, fitness samt individuelle og dynamiske indretninger med fokus på gode forhold og rigeligt med gratis parkering.

Komplekset er trafikalt velbeliggende med Motorring O3 og Gladsaxe Ringvej lige udenfor døren og tillige kommende Letbane, der får stop lige ved ejendommen på Gladsaxe Trafikplads. Hertil tilbydes der dynamiske arealer, hvor det lejede areal kan tilpasses i takt med virksomhedsvækst. Det samlede bygningskompleks består af i alt 4 separate ejendomme med ledige leje mål i forskellig størrelse. Hele Tobaksvejen 21-25 tilbyder anvendelsesmuligheder som kontor og let lager/opbevaring.

TOBAKSVEJEN 21-25, 2860 SØBORG

▪ Motorring 3 lige ved ejendommen
▪ Fleksibelt indrettede, gennemlyste kontorer
▪ Etableret flerbrugerkompleks
▪ Kantineordning
▪ Stærk og professionel udlejer
▪ Fitness samt omklædnings- og badefaciliteter
▪ Gratis parkering på terræn
Årlig leje fra kr. 800 pr. m² ekskl. drift

Kontakt os