Kontor til leje på teglholmen

Kontorlejemål på Teglholmen

På Teglholmen kan din virksomhed få skræddersyet nyt lejemål eller sit helt eget domicil alt efter behov. Ejendommen byder på spændende muligheder for at skabe kreative og inspirerende rammer i de store og åbne kontormiljøer. 

Det samlede areal omfatter knap 16.000 kvm fordelt på fire sammenhængende bygninger omkring et lukket gårdrum med vandspejl. Indretningen kan tilpasses efter ny lejers ønsker, og udover økonomien og bygningernes rammer, er det næsten kun fantasien der sætter grænsen. Hovedindgang til lejemålet kan etableres to steder som visualiseret. I sagspræsentationen er den fremtidige økonomi afgørende, kan de nuværende indgange og kontorer også fint opdateres og anvendes som de er.

Kontorlejemål på Teglholmen

Skræddersyede lejemål

Ønsker din virksomhed et nyt domicil tæt på alt og med gode parkeringsfaciliteter, er der ikke mange alternativer – og ingen med de fordele som både ejendommen og Teglholmen som bydel kan tilbyde. I området har en del større virksomheder indenfor mange brancher allerede etableret sig, og de ledige arealer venter nu blot på en ny lejer, der vil udleve sin drøm om nye rammer.

De ledige arealer i bygningerne kaldet K,H,I og G kan fungere som helt selvstændigt domicil med egen hovedindgang fra Teglholmsgade – i bygning K – og/eller fra Vestre Teglgade – i bygning G. Arealerne kan også opdeles i lejemål fra 4.000 kvm. hvis behovet ikke er til det hele.

Du kan få skræddersyet og nyindrettet lejemålet så det passer til netop din virksomheds behov – hvad enten det er fleksible stor-rumsmiljøer eller enkelte kontorer, og alt derimellem. Der er mulighed for at skabe varierede rammer i de åbne kontorer og med et indbydende lysindfald fra to sider, hvilket gør kontorerne særdeles effektive.

Området - Teglholmen

En tur rundt i området vil hurtigt give indtryk af en hel bydel, der er vokset ud af København og blevet sin egen. De mange små broer over kanalerne med boligkarréer langs siderne leder tankerne mod europæiske kanalbyer som Hamburg og Amsterdam, og hvor byen spejler sig på snart ethvert et gadehjørne.

I og ved havnekanalerne etableres løbende nye og spændende café-koncepter m.m. og havnebusserne sejler herfra og direkte til indre by.

Når de nye metro-stationer i bl.a. Sydhavnen og på Fisketorvet åbner i 2024, bliver den sydlige del af København koblet på metronettet, og der bliver skabt en endnu stærkere forbindelse til hele København.

Teglholmen - byudvikling i fuld gang.

For lidt over 100 år siden var Teglholmen blot et farvand mellem Amager og Sjælland, og en opfyldning gav plads til den første bebyggelse i starten af 1900-tallet. Teglværket der lå i området og forsynede Vesterbro med tegl har givet Teglholmen sit karakteristiske navn. Siden har Teglholmen oplevet en forvandling mod den byudvikling, der stadig er i fuld gang.

Kontakt os