Unikke muligheder på Teglholmen

På Teglhomen kan din virksomhed få skræddersyet nyt lejemål eller sit helt eget domicil alt efter behov.
 
Ejendommen byder på spændende muligheder for at skabe kreative og inspirerende rammer i de store og åbne kontormiljøer.
 
Det samlede areal omfatter knap 16.000 m2 fordelt på fire sammenhængende bygninger omkring et lukket gårdrum med vandspejl. Indretningen kan tilpasses efter ny lejers ønsker, og udover økonomien og bygningernes rammer, er det næsten kun fantasien der sætter grænsen. Hovedindgang til lejemålet kan etableres to steder som visualiseret.
 
Er den fremtidige økonomi afgørende, kan de nuværende indgange og kontorer også fint opdateres og anvendes som de er. En tur rundt i området vil hurtigt give indtryk af en hel bydel, der er vokset ud af København og blevet sin egen. De mange små bro-er over kanalerne med boligkarréer langs siderne leder tankerne mod europæiske kanalbyer som Hamburg og Amsterdam, og hvor byen spejler sig på snart ethvert et gadehjørne. I og ved havnekanalerne etableres løbende nye og spændende café-koncepter m.m. og havnebusserne sejler herfra og direkte til indre by. Når de nye metro-stationer i bl.a. Sydhavnen og på Fisketorvet åbner i 2024, bliver den sydlige del af København koblet på metro-nettet, og der bliver skabt en endnu stærkere forbindelse til hele København.
 
Ønsker din virksomhed et nyt domicil tæt på alt og med gode parkeringsfaciliteter, er der ikke mange alternativer – og ingen med de fordele som både ejendommen og Teglholmen som bydel kan tilbyde. I området har en del større virksomheder indenfor mange brancher allerede etableret sig, og de ledige arealer venter nu blot på en ny lejer, der vil udleve sin drøm om nye rammer.
 
De ledige arealer i bygningerne kaldet K, H, I og G kan fungere som helt selvstændigt domicil med egen hovedindgang fra Teglholmsgade – i bygning K – og/eller fra Vestre Teglgade – i bygning G. Arealerne kan også opdeles i lejemål fra 4.000 m2, hvis behovet ikke er til det hele.

Teglholmsgade 1

2450 København SV

12.030
1.095,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: 1000000208A
Teglholmsgade 1
2450 København SV

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: 1000000208A
Teglholmsgade 1
2450 København SV

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Parkering
  • Mødelokaler
  • Afstand til S-tog
    0,5 km
  • Afstand til metro
    1,0 km
Brian Tretow-Loof
Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe
Jeg vil gerne kontaktes