Nyere opført Box-butik tæt på Bramming C.

Bygningen er en klassisk Big-Box ejendom, hvor der er god plads til højhyldet opbevaring af varer. Det vurderes at loftshøjden er ca. 5½ - 6 meter, primært i ét højt plan, dog med lidt personalefaciliteter på 1. sals niveau. 
 
Ejendommen er opført i betonelementer, hvilket betyder at der er meget lave løbende vedligeholdelsesomkostninger. Taget er fladt og belagt med tagpap, hvilket i gennemsnit har en levetid på ca. 30 år.  Der er adgang for kunder via glas- indgangsparti i den ene ende af bygningen, og ellers findes personaleindgang og flugtveje flere steder i bygningen, samt porte til vareindlevering - placeret i den modsatte ende ift. kundeindgangen.  
 
Da ejendommen blot er 5-6 år gammel, vurderes det at udgifterne til udvendig vedligeholdelse vil være meget lave de kommende mange år. Ligeledes er indgangspartiet opført i stål, hvilket også medfører meget lave vedligeholdelsesomkostninger fremover.
 
Indvendigt er ejendommen enkelt, opført og indrettet som "traditionelt" Jem & Fix byggemarked, hvor lejer selv har stået for opsætning af hylder, reoler og den generelle inddeling af lejemålet i henhold til de respektive varegrupper og sortiment. 
 
Hvis bortses fra denne inddeling, udgør lejemålet primært et stort butiks rum, samt enkelte mindre rum til bl.a. lager, toilet faciliteter samt personale. 
 
Toiletterne er placeret i stueplan - 2 stk. (et til personale og et handicap venligt toilet til kunder) og er begge belagt med hvide klinker, og gips hvilket gør rengørelse nem og overskuelig. 
 
Personalerummet ligger på 1. sal, over toiletterne, med adgang via intern trappe, hvor der findes et mindre rum på ca. 20 -25 m² der anvendes til kontor og ophold, herunder med tilhørende the-køkken. Fra personalerummet er et godt overblik over butikken via stort et-fags vindue. Bagerst i butikken er mindre lager og teknikrum. 
 
I forlængelse af bygningen, via porte, er varegården, der er opdelt i en åben og lukket del (med tag). Den åbne del er omkranset af et træfacade/-hegn, der er malet i mørk blågrå nuance. Træfacaden fremstår i fornuftig stand uden større slitage, men skal løbende vedligeholdes/males. 
 
Det tagbelagte lager, som har tilgang gennem butikken og fra gården, er belagt med gennemsigtig tagpap, som giver et godt og naturligt lysindfald. De åbne lagre benyttes af Jem & Fix som "showroom" af udendørs artikler, herunder træ og betonvarer mv. 
 
Ejendommen er beliggende på en 5.094 m² stor grund der primært er belagt med sten eller asfalt og ellers begrønnet. Den i henhold til eksisterende plangrundlag gældende bebyggelsesprocent på grunden udgør 50% hvilket betyder, at der kan opføres yderligere ca. 1.750 m² bygninger på grunden, måtte dette blive nødvendigt på et givent tidspunkt - naturligvis efter aftale og godkendelse af og fra kommunen.

Vardevej 4B

6740 Bramming

800
6,26%
13.850.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: 1000000404
Vardevej 4B
6740 Bramming

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: 1000000404
Vardevej 4B
6740 Bramming

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

    Mikael Jonassen
    Jeg vil gerne kontaktes