112 kvm flot butikslejemål på Jægersborg Allé

Nu udbydes dette flotte butikslejemål på Jægersborg Allé. Lejemålet er 112 kvm. og fordelt på et butikslokale på 77 kvm inkl. kontor/tekøkken, toilet og lille fordelingsgang. Derudover er der et kælderlokale på 35 kvm. Kælderlokalet er højloftet, tørt og særdeles velegnet som lagerrum.
 
Butikken fremstår lys og indbydende med højt til loftet, hvidmalede vægge og lysegråt epoxygulv. Lokalet er regulært og veludnyttet og kan let indrettes. Der er et stort butiksvindue ud mod gaden. 
 
Ejendommen er beliggende på Charlottenlunds kendte strøggade - Jægersborg Allé, der har et stort udbud af lækre tøjbutikker, interiør- og delikatesseforretninger m.v. og kun ca. 500 meter til Charlottenlund S-togsstation. Bag ejendommen findes stor parkeringsplads med parkering til ejendommens beboere og butikkernes ansatte. Her findes desuden en hyggelig grøn gård, som ligeledes kan benyttes af de butiksansatte.

Jægersborg Allé 35, st. 2.

2920 Charlottenlund

112
1.962,–
Nyhed

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: 1000000529
Jægersborg Allé 35, st. 2.
2920 Charlottenlund

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: 1000000529
Jægersborg Allé 35, st. 2.
2920 Charlottenlund

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til S-tog
    0.5 km
David Stuhr Madsen
Brian Tretow-Loof
Jeg vil gerne kontaktes