Unikt lejemål ved Royal Golf Center

Nu udbydes et lejemål i denne flotte og velbeliggende ejendom. Ejendommen er beliggende ved Royal Golf Clubs golfbaner, og rummer flere af golfbanens faciliteter, herunder restaurant, administration m.m.
Ejendommen er opført i 2010 og fremstår derfor i pæn og moderne stand. Den har fine arkitektoniske detaljer, bl.a. er bygningen bygget ind i en græsvold således, at den harmonerer flot med de naturskønne omgivelser. Udover golfbanen er ejendommens nærmeste naboer Bella Centret, hotellet Bella Sky og restaurant SMAG GODT. Ejendommen ligger desuden ved det nye Bella Kvarter som er under udvikling. Der er en stor parkeringsplads ved ejendommen og Bella Center metrostation ligger kun få minutters gang væk.
 
Der er tale om et flot og præsentabelt lejemål med direkte udsigt til Royal Golf Clubs’s baner. Lejemålet har, indtil nu, været benyttet til fitnesscenter og fysioterapi, og er derfor indrettet med træningssal, behandlingsrum og omklædningsfaciliteter med toilet og bad. Der vil også være mulighed for alternative anvendelsesformer end ovenstående.
 
Lokalernes kvalitet er meget høj. Gulvet er belagt med mørkglødet fingerparket. Omklædningsrummene har en flot kombination af råhvide og sorte klinker samt pæn sanitet af høj kvalitet. Fra hovedrummet/træningssalen er der en flot udsigt udover den 18-hullers golfbane som omgrænser ejendommen. Der er desuden direkte adgang til stor privat altan/terrasse, som ligeledes har udsigt til golfbanen.
Hvis der måtte være behov for et større areal end det, der fremgår af dette prospekt, så er udlejer åben for at bringe øvrige arealer i ejendommen i spil. Der foreligger desuden godkendelse til etablering af to paddlebaner i forlængelse af lejemålet, såfremt dette skulle have interesse.

Center Boulevard 6

2300 København S

847
1.200,–
Nyhed

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: 1000000662
Center Boulevard 6
2300 København S

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: 1000000662
Center Boulevard 6
2300 København S

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til metro
    0.6 km
  • Afstand til off. transport
    2 km
  • Beliggende ved Royal Golf Center
  • Parkering
Thomas Grauslund Nielsen
David Stuhr Madsen
Jeg vil gerne kontaktes