God eksponering på Roskildevej

Ejendommen er beliggende på Roskildevej 323 i Høje Taastrup Kommune, opført i 2007 som en typisk boksbutiksejendom. Den fremstår præsentabel med en pæn antracitgrå facade og store vinduespartier mod Roskildevej.
 
Udenomsarealerne er overvejende udlagt til parkeringspladser og er befæstede med Coloc-sten således at de er velegnede til trafik. Til lejemålet hører hører et antal parkerinsgpladser med eksklusiv brugsret.
 
Lejemålet har en meget synlig beliggenhed ud til den meget befærdede Roskildevej. Den øvrige del af ejendommen er udlejet til Terminalen, som er officiel forhandler af Toyota og Nissan.
 
Fra ejendommens store glasindgangsparti træder man direkte ind i lejemålets store og højloftede showroom/butikslokale, som er velegnet til virksomheder med et særligt pladskrævende varesortiment.
 
Butikslokalet fremstår på nuværende tidspunkt med tidligeres lejers indretning med halve skillevægge, desk m.m. Disse kan let fjernes og butikslokalet indrettes som white box med glatte hvide vægge, lofter med synlige installationer. Gulvet er udført som et fugefrit småstensgulv belagt med epoxy. Til butikslokalet hører et pænt og lyst kundetoilet.
Bagerst i butikslokalet er der direkte adgang til lageret. Det er et regulært højloftet rum på 84 kvm. Lageret kan også tilgås direkte udefra via en dobbeltdør. Lejemålet rummer også præsentable personalefaciliteter heriblandt, kontor, rengøringsrum, køkken med spiseplads, bad, omklædning og toilet. Alle personalefaciliteterne fremstår lyse og indbydende.

Roskildevej 323D

2630 Taastrup

547
1.500,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: 1000000802
Roskildevej 323D
2630 Taastrup

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: 1000000802
Roskildevej 323D
2630 Taastrup

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til S-tog
    0,8 km
  • Synlig beliggenhed ud til Roskildevej
Aqleema Waseem Asher
David Stuhr Madsen
Jeg vil gerne kontaktes