Logistik i høj kvalitet

Beliggende i ''Kløvermarken'' som er et populært kontor og industri område i Billund, tæt ved Danmarks anden største lufthavn.
 
Ejendommen er i dag opdelt i to lejekontrakter: Den største del bruges af Ball Group (kvindelig modefirma) med hele hovedkvarteret (ca. 10.200 kvm til 140 kolleger) og LEGO Group, der primært besætter et lager på ca. 4.300 kvm inkl. kontor osv. Lego Group har omkring 3.800 mennesker, der arbejder i Billund i nærheden af ​​dette sted.
 
Ejendommen består af et almindeligt lager på ca. 10.775 kvm med op til 6-7 meter fri højde til loftet og med flere ramper og porte. Desuden er der ca. 2.900 kvm administrationsareal plus en mezzanin, en lille kælder samt en ca. 100 kvm varme- og sprinklerareal (til brandsprinklersystemet). Der er ca. 185 parkeringspladser i forbindelse med ejendommen, og ejendommen kan udvides med ca. 1.000 kvm lager.
 
Ejendommen har været brugt og besat af LEGO Group i mange år, som tidligere ejede ejendommen og brugte den fuldt ud. I dag kun delvist til brug af udstillingsmaterialer. Industriområdet, Kløvermarken, er meget populært hos flere andre store industri- og servicevirksomheder. Udover LEGO og LEGO Education Center, der har flere steder i området samt deres moderselskab KIRKBI, som i nogle år har bygget et nyt hovedkvarter ved siden af ​​Kløvermarken 29, er der større virksomheder som;

 • Caverion A / S - design- og servicevirksomhed inden for energiløsninger, i DK mere end 1.000 medarbejdere, globalt mere end 16.200 medarbejdere.
 • Idento Group A / S - dansk grossist med eget mærke inden for mundhygiejneprodukter.
 • Danske Bemanding ApS - Dansk vikarbureau, ca. 125 ansatte.
 • HN Group A / S - HN Group er en stor leverandør af sprøjtestøbte og termoformede plastdele til industrien. 80 ansatte.

 
Til ejendommen er der 185 parkeringspladser.

Kløvermarken 29

7190 Billund

14.525
7,20%
89.000.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: CSIK90038
Kløvermarken 29
7190 Billund

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: CSIK90038
Kløvermarken 29
7190 Billund

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  Henrik Frost Sørensen
  Louis Kjærgaard
  Mikael Jonassen
  Jeg vil gerne kontaktes