FANTASTISK LAGERHAL MED MANGE MULIGHEDER

I naturskønne omgivelser og nær Metro, Københavns Lufthavn og motorvej ligger denne mulighedsrige lagerhal.
 
Med kun 600 meter til lufthavn og motorvej ligger ejendommen ganske velplaceret, når det handler om at sikre nem og hurtig vej til og fra lagerhallen for medarbejdere samt for virksomheden, at kunne opretholde en god forbindelse til eventuelle udenlandske kunder og samarbejdspartnere.
 
Fælles for erhvervslejerne er ydermere, at ejendommen byder på mange gode fællesfaciliteter. Her er der bemandet reception, fitness med omklædning, fælles mødecenter, restaurant, gæsteparkering og et velfungerende gæste Wi-fi. Ejendommen er under udvikling og får en grønnere profil med fjernvarme og fjernkøl, egen produktion af el, og mulighed for opladning af el-biler.
 
Denne lagerhal giver jer et stort, åbent og lyst lager, som kan anvendes som showroom, lager eller lignende. Med denne lagerhal har I alle muligheder for at få det præcis, som I gerne vil have det.

Amager Strandvej 390

2770 Kastrup

3.446
1.029,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: ILIK90110
Amager Strandvej 390
2770 Kastrup

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: ILIK90110
Amager Strandvej 390
2770 Kastrup

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til lufthavn
    0,87 km
  • Afstand til metro
    0,82 km
Henrik Flittner
Lars Westall
Jeg vil gerne kontaktes