Gedigen lager og kontor ejendom med muligheder

Denne gedigne erhvervsejendom er beliggende i rolige og grønne omgivelser ved skov og mark, ved den lille landsby Thorsager mellem Viborg og Randers.  
 
Ejendommen er opført successivt i perioden 1970-1984, med løbende ombygninger/renoveringer igennem årene, senest med renovering af bl.a. taget. Ejendommen er opført i lyse mursten med Build-up tag, med tagpap og fremstår præsentabel.  
 
Jf. BBR udgør Ejendommen i alt 4 enheder, men fremstår som én stor bygning, både ind- og udvendigt.  
 
Det meste af facaden mod parkeringsområdet er med store vinduespartier og med flere porte. Alt fremstår i fuld funktionsdygtig stand.  
 
Ejendommen er pt. indrettet som en kombineret lager- og kontorejendom, med mulighed for værksted, showroom, ophold og personalefaciliteter.  
 
Lagerdelen har en fornuftig frihøjde på ca. 4 meter, mens kontoret er godt 1 meter lavere. Hele ejendommen er isoleret og opvarmes med eget oliefyr.  
 
¾ af bygningen overtages ryddet og kan dermed fuldt ud udnyttes af ejer. Den sidste del (ca. 400 m²) er udlejet til hjemmeværnet til brug for lager og klubhus, og fremstår i pæn og anvendelig stand.  
 
Ejendommen sælges som brugerejendom, hvor ny ejer umiddelbart kan overtage det meste til eget brug. Ejendommen synes meget anvendelig til lager og mindre produktion, værksted eller f.eks. som klubhus.  
 
Slutteligt kan nævnes, at ejendommen ligger tæt på det nye Apple servicecenter, samt Aarhus Universitets Jordbrugs Forsøgs Center.

Viskum Skovvej 3

8830 Tjele

1.699
2.500.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: ISIAA90080
Viskum Skovvej 3
8830 Tjele

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: ISIAA90080
Viskum Skovvej 3
8830 Tjele

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Lager
  • Port
Henrik Frost Sørensen
Mikael Jonassen
Jeg vil gerne kontaktes