Charmerende lejemål på Frederiksberg C

Lejemålet er beliggende i ejendommens baghus, hvor éntreen til lejemålet ligeledes findes. Lejemålet er beliggende i stueplan og på 1.sal, hvor det samlede kontorareal udgør henholdsvis 96 og 98 m².
 
Lejemålet er i dag indrettet i større cellekontorer med plads til 2-4 ansatte, men ejendommens interne lette vægge kan nemt flyttes, såfremt en virksomhed ønsker storrumskontor. Der er i lejemålet en idyllisk udsigt ud til en større have, hvor træer og Frederiksbergs villaer dominerer billedet.
 
Foruden kontorarealet på 194 m² hører flere gode fællesarealer med til lejemålet. Fællesarealet er opgjort til 158 m², og heri indgår en større konferencesal i kælder, midterpassage til hovedbygning der kan anvendes til hyggestue/opholdsrum, et fælles mødelokale, fælles toiletter, samt en større spisesal hvor der i dag leveres mad til ejendommens øvrige lejere. Der forefindes yderligere 50 m² kælder til opbevaring, hvor der også er mulighed for at leje et større areal.
 
Der er til lejemålet afsat 8 parkeringspladser på ejendommen, som lejes for 9.600 kr. stk. p.a.

Amalievej 20

1875 Frederiksberg C

451
1.300,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KFKK90019
Amalievej 20
1875 Frederiksberg C

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KFKK90019
Amalievej 20
1875 Frederiksberg C

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til metro
    0,8 km
  • Afstand til skov
    1,9 km km
  • Parkering
  • Mødelokaler
Karin Eriksen
David Stuhr Madsen
Jeg vil gerne kontaktes