Strømlinede kontorer

Ejendommen ligger 1-2 min. gang til Frederiksberg Metro station og Frederiksberg Centret og med en meget synlig og markant facade. Butikker, caféer og restauranter samt byens puls er således lige uden for hoveddøren. Frederiksberg Have ligger i kort gå afstand fra ejendommen, hvor man kan nyde en gåtur i grønne omgivelser i frokostpausen eller en ”Walk and talk”. 
 
Ejendommen råder over en kantine på 5. sal, hvor man som lejer selv skal sørge for mad til sine medarbejdere. I tilknytning til kantinen findes en skøn tagterrasse med borde og stole med udsigt til byens tårne.
Parkering finder som udgangspunkt sted i p-huset ca. 150 meter fra ejendommen. Der vil evt. være mulighed for at tilleje 1-2 p-pladser i ejendommens gård.
 
Nuværende lejer - Oxford Research - fraflytter lejemålet efter mere end 13 år i ejendommen. De to øvrige kontoretager er udlejet til McDonald’s danske hovedkontor.
 
Lejemålet vil som udgangspunkt være et fremlejemål indgået med FoodFolk Danmark, der er McDonalds danske moderselskab.

Falkoner Alle 20, 3.

2000 Frederiksberg

349
1.709,–
Nyhed

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KFKK90022A
Falkoner Alle 20, 3.
2000 Frederiksberg

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KFKK90022A
Falkoner Alle 20, 3.
2000 Frederiksberg

Kontakt os

Vil du gerne i kontakt med os, angående en specifik henvendelse? Så skriv til os her, rette vedkommende vil kontakte dig snarest muligt.

  • Afstand til metro
    0,25 km
  • Parkering
  • Elevator
  • Afstand til indkøb
    0,15 km
Jeg vil gerne kontaktes