EFFEKTIVE KONTORER MED SUPER BELIGGENHED

Ejendommen er en kontorejendom udformet som et fleksibelt flerbrugerhus, med mødecenter, eget produktionskøkken og kantine samt reception, og er opført af NCC Property Development. Ejendomme består i princippet af 3 sammenbyggede blokke opført i to etaper i henholdsvis 2009 og 2010, og indgår som en del af en ny erhvervspark i Vallensbæk. Ejendommen er opført i etagehøje betonelementer og taget er udført i tagpap, ifølge BBR med svag hældning. Hovedindgangen og det fælles ankomstrum er udført med store glaspartier, der står i fin kontrast til bygningens betonfacader.

Bygningen er DGNB Gold certificeret, og projekteret med fokus på at minimere energiudgifterne og er opvarmet med fjernvarme. Ejendommen er desuden forsynet med både ventilation og køl.

Ejendommens udvendige areal er befæstet med asfalt, hvor der er indtegnet p-pladser omkring ejendommen. Mellem bygningerne er på den ene side gårdhaver af armeret græs og betonfliser, og på ankomstsiden afskærmede cykel- og affaldsskure. Med direkte adgang fra motorvejsafkørsel 25 og mange gratis parkeringspladser på terræn omkring ejendommen, er det nemt at komme til og fra området. Og med en beliggenhed tæt ved S-toget, og med kun 15 minutter til hhv. indre by og ligeledes til lufthavnen, er den bestemt attraktiv for mange virksomheder. Alt i alt fremstår ejendommen yderst velholdt både ind- og udvendigt.

Lejemålet:

 • Pænt, præsentabelt og klar til indflytning
 • Godt lysindfald
 • Mange indretningsmuligheder
 • Fælles kantine og mødecenter

Delta Park 40

2665 Vallensbæk Strand

420
975,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90142B
Delta Park 40
2665 Vallensbæk Strand

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90142B
Delta Park 40
2665 Vallensbæk Strand

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

 • Parkering
 • Kantine
 • Præmieret byggeri
 • Afstand til S-tog
  0,5 km
 • Afstand til motorvej
  0,8 km
Louis Kjærgaard
Karin Eriksen
Jeg vil gerne kontaktes