Veldreven flerbrugerejendom ved Herlev

Ejendommen er beliggende på delvis befæstet grund med over 230 parkeringspladser, samt grønne plejede arealer der giver et positivt indtryk ved ankomst.
 
Det samlede bebyggede areal udgør i henhold til BBR 4.169 m² og det totale bygningsareal 19.721 m², af hvilke er 3.821 m² er kælder. Ejendommen er indrettet i 5 plan inkl. kælder og bygget op i hvide betonelementer samt fladt tag.
 
Ejendommen er en imposant ejendom i hvid beton, der er indrettet med to flotte indgangspartier, hvoraf det ene er med et stort ankomstområde, hvor reception meget nemt kan etableres.
 
Her er i alt 4 dæk med kontor/produktion fra stuen til 3. sal indrettet i flere forskellige størrelser, med fokus på åbne kontormiljøer mod vinduer og faciliteter i kernen af dækkene. Hertil kommer en kælder med lejemuligheder. Gulvene er med fliser i indgangsparti i stueplan og linoleum/finer/tæpper på resten som det står nu, men der er mulighed for sær-tilpasning.
 
Denne indretning vil primært tage udgangspunkt i respekten for lejers behov og sekundært udlejers økonomi og afkast. Udlejer er dermed fleksibel, hvilket fastslås i det faktum at visse lejere har mere end 15 år i ejendommen.
 
Fællesfaciliteterne er endog meget fine og indeholder; fitnessrum med bad og omklædning, kantine med produktionskøkken, møderum og i alt 4 elevatorer til personel og varer, fra stueetagen og hele vejen op.
 
Ejendommen er klassificeret med energimærke C, og er dermed også anvendelig for offentlige institutioner, uddannelser og administrationer.

Tonsbakken 16

2740 Skovlunde

3.300
695,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90374F
Tonsbakken 16
2740 Skovlunde

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90374F
Tonsbakken 16
2740 Skovlunde

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

    Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe
    Jeg vil gerne kontaktes