Nyindrettede og lyse kontorer ved Ring 3

Ejendommen tilbyder mange forskellige muligheder for lejere, der ønsker at være en del af et professionelt drevet flerbrugerhus i Hovedstadsområdet, nordøst for København.
 
Denne ejendom udmærker sig bl.a. ved, at lejere tilbydes en lang række muligheder, der alle understøtter en moderne work-life-balancetankegang og –arbejdsplads, fx kantineordning, fitness samt individuelle og dynamiske indretninger med fokus på gode forhold og rigeligt med gratis parkering.
 
Komplekset er trafikalt velbeliggende med Motorring O3 og Gladsaxe Ringvej lige udenfor døren og tillige kommende Letbane, der får stop lige ved ejendommen på Gladsaxe Trafikplads.
 
Hertil tilbydes der dynamiske arealer, hvor det lejede areal kan tilpasses i takt med virksomhedsvækst. Det samlede bygningskompleks består af i alt 5 separate ejendomme med ledige leje mål i forskellig størrelse. Hele Tobaksvejen 21-25 tilbyder anvendelsesmuligheder som kontor og let lager/opbevaring.

Tobaksvejen 23B, st. tv.

2860 Søborg

496
975,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90414F
Tobaksvejen 23B, st. tv.
2860 Søborg

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90414F
Tobaksvejen 23B, st. tv.
2860 Søborg

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Kantine
  • Parkering
  • Fitness
  • Omklædning
Karin Eriksen
David Stuhr Madsen
Jeg vil gerne kontaktes