Innovativt kontorhus tæt på Aalborg Uni og S-tog

Der er er tale en kvalitetskontorejendom opført i 1990’erne, som løbende er blevet moderniseret og teknisk opdateret.
 
Ejendommens kontoretager vil i forbindelse med genudlejningen blive istandsat og moderniseret, så de modsvarer virksomhedernes måde at arbejde på i dag.
 
Der pågår derudover tanker om at indrette flere uformelle mødesteder og kaffebarer i huset til brug for lejerne og disses gæster, ligesom husets kantineareal forventes at blive indrettet anderledes end tilfældet er i dag.
 
Ankomstområdet ligger stilrent på sydsiden af bygningen og forventes at blive mere aktivt inddraget i husets flow og aktiviteter end tidligere. Alt sammen for at understøtte ejendommens innovative miljøer.
 
Ejendommens beliggenhed til havnekanten med den store havnepromenade gør det attraktivt for husets brugere også at indregne mulighederne for gående møder - ”walk and talk”.

Frederikskaj 6

2450 København SV

1.994
1.200,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90428B
Frederikskaj 6
2450 København SV

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90428B
Frederikskaj 6
2450 København SV

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Mødelokaler
  • Kantine
  • Omklædning
Karin Eriksen
Jeg vil gerne kontaktes