Moderne og nyindrettede kontorer i Taastrup

Ejendommen, som flerbrugerhus, tilbyder istandsatte kontorer i 2 størrelser på mellem 116 og 338 m². Lejemålet, der er billeder af, er det store på 338 m² som er indrettet med kantine, tekøkken, mulig reception, storrumskontor samt cellekontorer. Her er lyse indtagende gulve, glasskillevægge og et godt indeklima. Billederne kan optages som reference på de andre lejemål for hvad man kan forvente i stand og kvalitet.
 
Lejemålene og området henvender sig bl.a. til startups og mindre virksomheder, der ønsker central placering i etableret erhvervsområde tæt på S-tog og hurtig adgang motorvejsnettet. Derudover er placeringen et aktiv for mange ansatte, der bor i det store opland omkring industriområderne på Vestegnen.
 
Omkring den effektivt drevne ejendom er der rigelige og gratis parkeringsmuligheder, ligesom der på bagsiden er lagerkapacitet. I øjeblikket er det meste lager dog udlejet. Virksomhederne i Klovtofte Erhvervsområde, som ejendommen tilhører, lægger vægt på den vel- og fuldt udbyggede infrastruktur, som er attraktiv for mange virksomheder, da den kan minimere deres transportomkostninger.
 
I forbindelse med virksomhedens overvejelser omkring et fremtidigt lejemål er der mange aspekter der skal iagttages, ikke mindst central placering til en fornuftig leje. Tages ejendommens driftsomkostninger med i ligningen, så får man et godt og solidt lejemål, til en husleje der ligger pænt under området generelt.

Hørskætten 6B, st. tv.

2630 Taastrup

338
600,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90430C
Hørskætten 6B, st. tv.
2630 Taastrup

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90430C
Hørskætten 6B, st. tv.
2630 Taastrup

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Parkering
  • Afstand til motorvej
    0,7 km
  • Afstand til S-tog
    1,2 km
Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe
Jeg vil gerne kontaktes