Nyrenoverede og meget effektive kontorer

Ejendommen Vesterlundvej 6 er et nyrenoveret og velholdt flerbrugerhus med ledige arealer på hhv. 1. og 2. sal der kan lejes samlet eller separat. Renoveringen omfatter bl.a. nye opgange, nye vinduer, kælder med bad mv.
 
Kontorejendommen er bygget i 1967, men løbende og gennemgribende renoveret, så den fremstår med et flot, markant og meget velholdt domiciludtryk. Her er mulighed for skiltning på facade, efter aftale med udlejer.
 
Lejemålene bliver renoveret og indrettet i samråd med den/de nye lejere, hvorfor udlejer skal bruge minimum 3 måneder fra kontraktunderskrift til indflytning. De ca. 630 m² på hver etage vil, uden pladsproblemer, kunne danne ramme for op til 30 stationære ansatte + evt. flyvere jf. indretningsforslag bagerst i prospektet. Denne indretning imødekommer moderne virksomheders behov for ansattepleje for så vidt angår effektivitet, gennemlys, indeklima, kantine/køkken i lejemålet og mødelokaler, der kan udvides ved foldedøre, samt endda mulighed for køling. Etagerne skal tages hele, da opdeling ikke er mulig.
 
Ejendommen ligger kun lige over 1 km fra både Herlev Station og Ring 3, og er således let tilgængelig for både ansatte og kunder.
 
Indretningen i kælder er flot moderniseret og tør, med nye bad til damer og herrer, cykelparkering, udeterrasse og opbevaring, der hører til lejemålene.
 
Der er i øjeblikket 35 parkeringspladser omkring ejendommen til deling mellem ejendommens lejere, men der er mulighed for udvidelse af yderligere 10 foran ejendommen.

Vesterlundvej 6, 2.

2730 Herlev

633
750,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90435B
Vesterlundvej 6, 2.
2730 Herlev

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90435B
Vesterlundvej 6, 2.
2730 Herlev

Kontakt os

Vil du gerne i kontakt med os, angående en specifik henvendelse? Så skriv til os her, rette vedkommende vil kontakte dig snarest muligt.

    Jeg vil gerne kontaktes