Moderne og imposant indrettet domicil med lækker tagterrasse

Ejendommen er beliggende på adressen Sydmarken 42, 2860 Søborg. Det er den erhvervsvenlige Gladsaxe Kommune og erhvervsområdet er kendetegnet ved at ligge blot 9 km fra Rådhuspladsen og 20 minutter til Københavns Lufthavn. Herudover ligger MT Højgaard, NNIT, Novo Nordisk, Canon Danmark mfl. i nabolaget.
 
Ejendommen er opført i 2001/ombygget i 2010, og fremstår således i meget pæn og vedligeholdt stand. Ejendommen er meget karakteristisk i gadebilledet med aluminiumplader på facader, afbrudt af mintgrøn matteret glas på trappetårn og ”gangbroen” (der hører med til lejemålet) til naboejendommen. Dermed står ejendommen ud og er velegnet til domicil.
 
Ejendommen har i alt 4 etager over terræn og har en fuld kælder. På etagerne stueplan til og med 2. sal er der 629 m² på hver, og på øverste etage (401 m²) er indrettet produktionskøkken, meget lys kantine, mødelokaler og en helt aldeles fantastisk tagterrasse i imprægneret træ som bliver brugt meget af fraflyttende lejer. I kælderen er der  palleelevator, bad til cyklende ansatte, arkiv/opbevaring mv.
 
Ejendommen er tillige forsynet med elevator samt trappe, mekanisk ventilation på alle etager og et flot lys fra alle sider. Varmekilde er naturgas via eget fyr.
 
Ejendommen har derudover fornuftige parkeringsforhold som med sine 50 pladser, frit kan anvendes af ejendommens lejere uden ekstra beregning.
 
Der er derudover let tilgang til ejendommen via Hillerødmotorvejen, Ring 3, Gladsaxe Trafikplads og så kommer Letbanen til at køre i gåafstand fra anslået 2024-2025.

Sydmarken 42

2860 Søborg

2.288
1.050,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90452
Sydmarken 42
2860 Søborg

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90452
Sydmarken 42
2860 Søborg

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Kantine
  • Parkering
  • Altan/Terrasse
Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe
Jeg vil gerne kontaktes