HJØRNEKONTORET - Ringager Business Park

TJEK IND PÅ ”HJØRNEKONTORET”

På hjørnet af Ringager og Vallensbækvej i Brøndbyvester finder du en ny spændende Business Park ”Hjørnekontoret”. 22.000 mmarkant og synlig ejendom, der samler forretninger på tværs af brancher og størrelser til ét stort dynamisk vækstcenter.
 
ET DYNAMISK MILJØ MED MANGE FORDELE
Hjørnekontoret er et flerbrugerhus, hvor både mindre og større virksomheder kan trives og vokse. Her kan I inspirere hinanden, dele viden og trække på jeres fælles netværk til fælles gavn. Hvem ved, måske møder du en ny samarbejdspartner eller kunde over frokostbordet eller i Fitness Centret? Læg dertil den helt konkrete besparelse der ligger i, at I deles om mange af de omkostninger, hver lejer ellers skulle investere i enkeltvis. Parkering er inkluderet i lejen på terræn og ellers kan man leje parkering i en af kældrene under hver bygning.
 
TRE BYGNINGER. ÉT FÆLLESSKAB
Hjørnekontoret består af tre bygninger, der danner rammen om et forretningsmæssigt fællesskab med selvstændige lejemål, receptionistbemandet kontorhotel, konference center, stor kantine, elevator samt fitness center. Ejendommen, der ligger på Ringager 2-4, er opført i 1987 som domicilejendom. Ejendommen er ved at gennemgå en gennemgribende istandsættelse både ind- og udvendigt, og som lejer vil du derfor have gode muligheder for at sætte dit eget præg på kontoret og være med til at påvirke indretningen. Alle lejemål overtages nyistandsat.

Ringager 2 10. 1. 2.

2605 Brøndby

444
800,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90462R
Ringager 2 10. 1. 2.
2605 Brøndby

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90462R
Ringager 2 10. 1. 2.
2605 Brøndby

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Kantine
  • Fitness
  • Parkering
Karin Eriksen
Jeg vil gerne kontaktes