603 måbent og lyst kontor i Lyngby Centrum

Ejendommen er beliggende Klampenborgvej 221, 2. sal, 2800 Kongens Lyngby.
 
Ejendommen er beliggende i hjertet af Lyngby Centrum med cafémiljø og diverse shoppingmuligheder rundt om hjørnet. Med bygningens centrale beliggenhed i Kongens Lyngby og lige overfor Lyngby storcenter og de mange restauranter i området er der meget liv omkring ejendommen.
 
Udover gode parkeringsmuligheder i p-kælderen under ejendommen, hvor det er muligt at indgå en aftale med Q-park om månedskort eller leje af faste p-pladser, er der ligeledes betalingsparkering på terræn samt flere p-huse og omkringliggende parkeringsarealer.
 
Der er let adgang til motorvejsnettet med både Lyngbymotorvejen og Helsingørmotorvejen inden for 5 minutters kørsel fra ejendommen.
 
Tager man offentlig transport ligger ejendommen kun 6 minutters gang fra Lyngby S-togstation, hvorfra både A- og E-linjen giver hurtig adgang til resten af Storkøbenhavn. Derudover er der mange buslinjer der har holdeplads ved Lyngby Station og Klampenborgvej. I ca. 2025 vil der desuden være letbane lige til ejendommen.
 
Med Lyngby Storcenter og Magasin som naboer gør man livet nemt for sine medarbejdere. Her er der masser af forskellige indkøbs- og shoppingmuligheder.

Klampenborgvej 221, 2.

2800 Kongens Lyngby

603
1.600,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90489
Klampenborgvej 221, 2.
2800 Kongens Lyngby

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90489
Klampenborgvej 221, 2.
2800 Kongens Lyngby

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Elevator
  • Afstand til indkøb
    0,1 km
Lars Westall
Jeg vil gerne kontaktes