Præsentabelt kontor med fleksibel indretning

Lejemålene fordeler sig i kælder, stueplan og 1. sal og fremtræder i rigtig pæn stand.
 
Mulighederne er mange med fine faciliteter, herunder flot ankomstområde/reception, niveaufri adgang fra terræn. I kælderen findes omklædning- og badeforhold m.v.
 
Endvidere byder nederste etage på et produktionskøkken med udendørs vareelevator til terræn. Kælderen har  egen indgang og der er både indendørs- og udendørs sidde/spiseområde.
 
Lokalerne præsenterer sig tidløst, indbydende og minimalistisk med hvide vægge og lofter, grå gulve og ikke mindst de store glaspartier, som lader lyset strømme frit gennem rummene. Stueetagen og førstesalen indeholder en række kontorer i mange forskellige størrelser. 
 
Indretningen er fleksibel og det er let at etablere en indretning, som matcher præcis den profil, der afspejler din virksomhed. Endelig er der toilet på alle etager og flere disponible rum til opbevaring.
 
Ejendommen kan lejes samlet som domicil med et areal på 1.419 m2 eller etagevis med et kontorareal på 471 m2 + andel af kælder efter aftale.

Roholmsvej 13

2620 Albertslund

1.419
636,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90494
Roholmsvej 13
2620 Albertslund

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90494
Roholmsvej 13
2620 Albertslund

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Parkering
  • Afstand til S-tog
    1,3 km
  • Udendørs vareelevator
Karin Eriksen
Niels Helmer
Jeg vil gerne kontaktes