Moderne og fleksibelt indrettet kontor - Lige ved Ring 3 & Ring 4

Mulighedsrig ejendom med nem adgang til hele Storkøbenhavn. Nu har du chancen for at folde dine idéer og visioner ud i disse meget flotte, gennemlyste kontorer.
 
Ejendommen placerer sig på en forrygende adresse med nem adgang til hele Storkøbenhavn, hvilket både vil glæde medarbejdere og kunder. Ydermere er stedet billigt i drift.
 
Ved ankomst møder du en stilren bygning, som har meget stor synlighed, hvorfor det er let for potentielle kunder eller klienter at finde frem. Samtidig bliver det ikke meget nemmere med fri parkering på terræn og cykelparkering. Dine nye rammer udfolder sig i kælder, stueplan og første sal, og fælles for det hele er, at det er i rigtig pæn stand. Mulighederne er mange med de gode faciliteter såsom eksempelvis omklædning og bad, der bidrager til en fin forudsætning for at have fitnessrum med reception i de lyse, inviterende lokaler. Endvidere byder nederste etage på et produktionskøkken med vareelevator - dette kan eventuelt lejes separat. Kælderen har tilmed egen indgang.
Stueetagen og førstesalen fordeler en stor række kontorer i mange forskellige størrelser, hvilket gør det let at have flere forskellige formål under samme tag. Lokalerne præsenterer sig tidløst, indbydende og minimalistisk med hvide vægge og lofter, grå gulve og ikke mindst de store glaspartier, som lader lyset strømme frit gennem rummene. Denne løsning gør det simpelt at etablere en indretning, som matcher præcis den profil, der afspejler din virksomhed. Endelig er der toilet på alle etager og flere disponible rum til opbevaring.
 
Fra adressen er der knap 300 meter til nærmeste busstoppested, ligesom der ligger S-togsstation i cykelafstand, hvorfra København H nås på cirka tyve minutter. Endelig kan bilen få forbindelse til motorvejen på blot fem minutter.
I det nærliggende område er der blandt andet fitness, skydebaner, sportsbutik og meget mere, ligesom der forefindes takeout.
 
Ring og hør nærmere, vi står klar med råd og vejledning.

Roholmsvej 13

2620 Albertslund

1.138
695,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90494
Roholmsvej 13
2620 Albertslund

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90494
Roholmsvej 13
2620 Albertslund

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Parkering
  • Elevator
  • Afstand til S-tog
    1,3 km
Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe
Brian Tretow-Loof
Jeg vil gerne kontaktes