758 m2 moderne kontor

INTERNATIONALT KONTORHUS
Som lejer i Søborg Tower oplever man et usædvanligt højt serviceniveau i meget professionelle rammer og internationalt miljø. Ejendommen råder over en række fælles faciliteter med bemandet reception, lounge, kaffebarer, kantine, møde- og konferencecenter, fitnesscenter, squashbaner, spinning cykler samt gode bade- og omklædningsfaciliteter og sauna.
 
Ejendommen drives lidt svarende til et internationalt hotel, hvor man kan tilkøbe de ydelser man har brug for, således at man som virksomhed kan fokusere på sin forretning. Der er fiber lagt ind i bygningen.
 
Dette er en meget veldrevet ejendom, hvor man som både lejer og gæst i huset føler sig meget velkommen.
 
LEJEMÅLET
Det ledige kontorlejemål er beliggende på 6. sal i den østlige del af etagen. Lejemålet er 758 m2 og lokalerne fremstår nyrenoverede.
 
Lejemålet er indrettet med storrumsmiljøer i kombination med enkelte mindre kontorer og mødelokaler samt et større åbent tekøkken med loungeområdet i midterkernen af etagen. Indretningen kan tilpasses lejers behov. Kontorarbejdspladserne er placeret ud mod begge facader, så alle medarbejdere sikres optimale lys- og arbejdsforhold, mens tekøkkener, lounge, møderum, toiletter, printrum er placeret på etagens midterkerne. Der er køl og ventilation i lejemålet, som sikrer et godt indeklima i kontorlejemålet. Lejemålet betjenes 6 elevatorer, der deles med naboen i den vestlige del af 6. salen.
 
Der er ADK (automatisk dørkontrol) på alle lejemålets udvendige døre, så man som lejer har fuld kontrol over, hvem der kommer ind i sit lejemål. Der er en imponerende udsigt over København mod syd og forstæderne mod nord.

Gyngemose Parkvej 50, 6.

2860 Søborg

1.058
824,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90496
Gyngemose Parkvej 50, 6.
2860 Søborg

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90496
Gyngemose Parkvej 50, 6.
2860 Søborg

Kontakt os

Vil du gerne i kontakt med os, angående en specifik henvendelse? Så skriv til os her, rette vedkommende vil kontakte dig snarest muligt.

  • Elevator
  • Kantine
  • Fitness
  • Mødelokaler
  • Parkering
  • Reception
Jeg vil gerne kontaktes