ERHVERVSLEJEMÅL I NATURSKØNNE OMGIVELSER NÆR METRO, KØBENHAVNS LUFTHAVN OG ØRESUNDSBROEN

Den strømlinede og nydelige ejendom henvender sig til firmaer, der gerne vil være en del af et moderne og passioneret arbejdsmiljø bag den repræsentative facade. Ejendommen er under udvikling og får en grønnere profil med fjernvarme og fjernkøl, egenproduktion af el, og mulighed for opladning af elbiler.
 
Også indvendigt præsenterer ejendommen sig yderst indbydende, hvor man som lejer eller gæst bliver velmødt af en serviceminded reception, hyggelige loungemiljøer, mødecenter og café. Der er to timers gratis parkering på områdets gæste p-pladser, og som lejer har du mulighed for at tilkøbe parkering til en fast månedlig pris.
 
I naturskønne omgivelser nær Metro, Københavns Lufthavn og broen til Sverige ligger disse præsentable erhvervslejemål med et væld af gode fællesfaciliteter. Lejemålene giver et utal af muligheder, og så står de helt klar til at huse spændende projekter og virksomheder.
 
Erhvervslejemålene ligger ganske velplaceret, både når det kommer til at sikre sine medarbejdere en raffineret udsigt til Øresunds blå bølgeskvulp, men også når det handler om at sikre nem og hurtig vej til og fra lejemålene. Fra adressen er der under 1 kilometer til Københavns Lufthavn, hvilket gør det nemt og bekvemt at opretholde en god forbindelse til eventuelle udenlandske kunder og samarbejdspartnere. Ligeså er Kastrups Metro, Broen og motorvejen placeret et stenkast derfra, hvilket gør det nemt og hurtigt atkomme til og fra Øresundsregionen.
 
Omkring erhvervslejemålene er I sikret masser af liv, da området for hver dag tager mere og mere form med spændende nybyggeri, Amager Strandpark, restauranter og caféer. I er placeret i skønne, maritime omgivelser med kig til det hyggelige havnemiljø i Kastrups gamle havn, som tiltrækker mange besøgende på daglig basis.
 
Fælles for erhvervslejemålene er ydermere, at de er tilknyttet mange gode fællesfaciliteter. Her får I bemandet reception, fitness med omklædning, fælles mødecenter, restaurant, gæsteparkering og et velfungerende gæste Wi-fi.

Amager Strandvej 390, 3.

2770 Kastrup

774
850,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90499D
Amager Strandvej 390, 3.
2770 Kastrup

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90499D
Amager Strandvej 390, 3.
2770 Kastrup

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til lufthavn
    0,87 km
  • Afstand til metro
    0,82 km
Henrik Flittner
Lars Westall
Jeg vil gerne kontaktes