Bagsværds nye sundhedshus

Velkommen til Bagsværds nye sundhedshus på godt 5.200 m². 
 
Vi er næsten i mål med udlejningerne, men savner lige de sidste 2-3 lejere. Vi spænder over følgende; fitness, læger, genoptræning, massage, osteopati mv.
 
Som lejer på Vadstupvej 35-41 bor man formentlig i områdets mest markante ejendom. Med sine velholdte røde mursten, fine parkeringsmuligheder og grønne områder adskiller ejendommen sig fra nærområdets øvrige bygninger og "brander" de i ejendommen værende virksomheder på den mest positive måde.
 
Ejendommen er beliggende uhyre centralt i forhold til motorvejs- og ringvejsnettet, og ligger desuden blot få minutters gang fra Bagsværd Station. Medarbejdere og kunder har derfor let adgang til ejendommen, uanset hvilket transportmiddel man benytter.
 
Ejendommen råder over mange parkeringspladser på egen grund.
 
Der er gode højloftede og opvarmede depot/lagerrum i kælderen med elevatoradgang. Ydermere er der her omklædnings- og badefaciliteter.
 
Dette er en meget veldrevet ejendom, hvor både lejer og gæst føler sig meget velkommen.

Vadstrupvej 35, st.

2880 Bagsværd

158
1.500,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KLKK90518D
Vadstrupvej 35, st.
2880 Bagsværd

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KLKK90518D
Vadstrupvej 35, st.
2880 Bagsværd

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til motorvej
    0,4 km
  • Afstand til S-tog
    0,45 km
  • Parkering
Casper Schougaard
Karin Eriksen
Jeg vil gerne kontaktes