Fleksibel udviklingsejendom velegnet til opdeling

Den samlede ejendom består af i alt fire bygninger opført med facader i hvide Synopal sten, hhv. tre kontorbygninger og et lager. Kontorbygningerne er opført i 1972 og renoveret og tilbygget i 1989. Tilbygningen består af en ekstra etage, og tagterrasse på bygning 3 samt et lagerhus. De tre kontorbygninger er bygget sammen, men har hver deres selvstændige indgangsparti. Kontorbygningerne er i tre plan ekskl. kælder.
 
Ejendommen rummer gode udviklingsmuligheder. Enten til en domicilbruger der anvender hele ejendommen, og måske udlejer eventuel overskydende areal. Men ejendommen er også velegnet til at opdele i en række mindre lejemål. På ejendommen er der anlagt ca. 50 antal parkeringspladser i terræn, samt der er offentlig og gratis skråparkering langs bygningen ud til vejen. Hertil kan parkering på terræn optimeres.
 
Bygningerne fremstår i pæn stand.
 
Indvendigt fremstår ejendommen pænt, idet der er mulighed for at bevare celleindretningen, eller omdanne arealer til storrumskontorer. Adgang til de forskellige etager via trappegang som kan deles ved opdeling af lejemålet. Kontorbygningerne består af mindre kontorer i varierende størrelse med plads til 1-4 medarbejdere, dertil er der indrettet større mødelokaler.
 
Kælderetagen er indrettet til fællesareal med fælles kantine og lille produktionskøkken i den ene side og lager/showroom i den anden.

Transformervej 14

2860 Søborg

4.683
29.000.000,–
Ny pris

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: KSKK90032
Transformervej 14
2860 Søborg

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: KSKK90032
Transformervej 14
2860 Søborg

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Parkering
  • Kantine
  • Lager
  • Port
Louis Kjærgaard
Brian Tretow-Loof
Jeg vil gerne kontaktes