Mindre boligejendom med nyistandsatte lejemål

Præsentabel og moderniseret boligudlejningsejendom, beliggende i Aarhus forstaden Brabrand, i veletableret  villakvarter med kort afstand til gode indkøbsmuligheder bl.a. ved City Vest, skole og daginstitutioner osv.
 
Ejendommen er opført i 1964 – oprindeligt til erhvervsmæssigt formål, men er konverteret til bolig, og indeholder i dag 3 nyrenoverede boliglejemål, opdelt i ejerlejligheder – herunder med fri lejefastsættelse. Senest er ejendommen ombygget i 2016 med bl.a. nye køkkener og badeværelser. 
 
Ejendommen har et samlet bygningsareal på 361 m² i stueplan samt 48 m² kælder med godkendt beboelse. Det samlede kælderareal er 171 m² - alle tal jf. BBR. Ejendommen er opført med ydervægge i gule mursten, built-up tag med tagpap samt nye termoruder isat træ-/aluminium-rammer.
 
De 3 lejligheder fremstår i pæn og præsentabel stand og udgør (jf. lejekontrakterne) hhv., 109, 129 og 153 m². Hver lejlighed er med egen indgang og entre og alle faciliteter. Gulvene er primært træ – klinker i baderum/bryggers og linoleum i køkkener. Lofter er af lyst træ og væggene primært hvide med gips.  
 
1A (109 m²) – Entre med 2 separate toiletter/bad, stort køkken-alrum, 2 beboelsesrum samt stue. Stuen med ovenlysvinduer der skaber et lyst og åbent rum. Til lejligheden er separat kælder/opbevaringsrum.
 
1B (129 m²) – Lejligheden er i 2 plan med stor entre med ovenlysvinduer, køkken i kombination med stue, badeværelse samt 4 beboelsesrum/værelser i stueplan. I kælderplan er toilet, bryggers samt disponibelt rum.
 
1C (153 m²) – lejligheden er i 2 plan med entre, stort køkken, stue med bl.a. pejs, badeværelse og 2 beboelsesrum i stueplan. Her er desuden egen aflukket gårdhave. I kælder/parterre niveau findes 2 beboelsesrum, stort badeværelse, bryggers og opbevaringsrum. Lejemålene er fuldt udlejede og meget velegnede til større familier eller som bofællesskab, og mulighederne for yderligere opdeling i mindre enheder bør ligeledes undersøges.
 
Ejendommen er beliggende på 1.464 m² stor grund til lejernes frie afbenyttelse. De respektive lejemål har brugsret til have, altan eller terrasse samt fælles parkering foran bygningen.

Røgelvej 1A

8220 Brabrand

409
4,73%
7.500.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: MSBA90141
Røgelvej 1A
8220 Brabrand

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: MSBA90141
Røgelvej 1A
8220 Brabrand

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til motorvej
    3,1 km
Mikael Jonassen
Jeg vil gerne kontaktes