Udlejningsejendom i Tjele + Ubebygget grund

Ejendommen er opført i 2 etager og fremstår udefra i pæn og velholdt stand, med pudset facade i stueplan (malet rødt) og røde teglsten med bindingsværk på 1. sal.  
 
Ejendommens tag er et rødt tegltag og vurderes at være fra 1990’erne. Ejendommens vinduer er løbende skiftet og senest i 1990’erne.  
 
Lejlighederne i stueetagen er alle mindre lejligheder som egner sig godt til enlige eller par, uden hjemmeboende børn. Lejlighederne har udgang til ejendommens fælles have samt indkørsel, hvor der er plads til 4 biler. Lejligheden på 1. sal er én stor lejlighed, som blev renoveret i løbet af 1990'erne og fremstår i vedligeholdelsesmæssig god stand. Til lejligheden findes en overdækket terrasse på den østlige side samt en stor terrasse på den vestlige side af lejligheden.  
 
Til ejendommen er ydermere et "udhus" som i dag bliver benyttet som galleri og lager, men som kan laves om til andre formål, hvis ønsket og behovet opstår.  
 
Alt i alt en pæn og præsentabel ejendom, med gode og brugbare lejemål.  
 
Ydermere, hører der en ubebygget grund med til ejendommen, Gl. Viborgvej 4. Grunden er en selvstændig matrikel, på i alt 700 m², hvor der på en lille del af grunden i dag er placeret en pavillon. Såfremt køber ønsker at udnytte grunden, kan pavillonen fjernes, således grunden kan blive bebygget eller alternativt sælgers fra som en selvstændig ubebygget grund.  
 
Slutteligt kan nævnes, at ejendommen ligger tæt på det nye Apple servicecenter, samt Aarhus Universitets Jordbrugs forsøgscenter.

Gl. Viborgvej 2

8830 Tjele

325
8,14%
2.000.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: MSBAA90100
Gl. Viborgvej 2
8830 Tjele

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: MSBAA90100
Gl. Viborgvej 2
8830 Tjele

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • 10 km til Viborg centrum
Henrik Frost Sørensen
Mikael Jonassen
Jeg vil gerne kontaktes