Projekt - 16 kvalitetsrækkehuse ved Randers

Rækkehusene på Bækengen er en del af et forholdsvist nyt boligområde, beliggende i naturskønne omgivelser tæt på både skole, institutioner og indkøb. Boligerne er beliggende i den hyggelige og trygge landsby Harridslev, med et godt og stærkt sammenhold, hvor det også er trygt at sende børn ud på egen hånd. Der er gode gang- og stisystemer til skole og idrætshal mv.
 
Byggeriet er en etape II, der er projekteret i det der i 2019/20 er opført en etape I som ejerboliger i tilsvarende kvalitet.
Boligerne afleveres i samme standard som etape I, herunder som vedligeholdelsesfrie boliger, anlagt med græs og flisearealer samt tilplantede hække. Med overtagelse-/byggeriets færdiggørelse, efter nærmere aftale, leveres i alt 16 kvalitetsrækkehuse på i alt 1.760 m² - boligerne leveres fuldt udlejede.
 
Boligerne opføres med stor stue i kombination med køkken-alrum, samt 3 gode beboelsesrum. Dertil 1 toilet-/badeværelse, bryggers samt rummelig entre. Hver bolig opføres ligeledes med stor terrasse og integreret carport/skur. Boligernes areal udgør hver 110 m² i ét plan.
Boligerne bliver opført i kvalitetsmaterialer fra ende til anden med fuldmurede vægge. Vinduer og yderdøre er i træ/aluminium. Husene opføres med gulvvarme og ventilation med varmegenindvending. Det forventede forbrug af varme forventes lavt, ca. 4.000 kr. pr. bolig.

Bækengen 17 m. fl.

8930 Randers NØ

1.760
4,72%
31.500.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: MSBK90146
Bækengen 17 m. fl.
8930 Randers NØ

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: MSBK90146
Bækengen 17 m. fl.
8930 Randers NØ

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Beliggende i Harridslev ca. 7 km. fra Randers C
Mikael Jonassen
Thomas Grauslund Nielsen
Jeg vil gerne kontaktes