BLANDET BOLIG & ERHVERV I CENTRUM AF BJERRINGBRO

Ejendommen Torvegade 15, er beliggende centralt i Bjerringbro lige overfor ”Gudenåhuset” - det gamle rådhus hvor i dag er fælles kulturhus med bibliotek, biograf, cafe osv. Ved siden af Gudenåhuset har byens primære virksomhed, Grundfos, regionskontor og området er i øvrigt foruden boliger (såvel private som boligforeninger) præget af al form for handel: Supermarkeder, specialbutikker, flere banker, restauranter og klinikker, liberale erhverv som advokater, tandlæger, revisor osv.
 
På den store plads (Niels Due Jensens Plads) beliggende lige overfor bygningen er større og netop færdigopført aktivitets område med alverdens faciliteter, træningsmaskiner mv. samt Grundfos besøgscenter. Mod pladsen er bl.a. Bach Gruppen ved at opføre ca. 40 nye og top moderne lejligheder. Selve bygningen er yderst synligt beliggende på hjørnet mellem Realskolevej, Torvegade og Grønnegade.
 
Ejendommen er oprindeligt opført i 1987, med større om-/ tilbygning i 2011, i 2 (dog ikke fulde) etager, samt en smule kælder. Ejendommen er bygget i røde mursten med tag af tagpap - fladt og med zink kanter. Alle vinduer i stueetagen er skiftet indenfor de senest 5-6 år og fremstår i pæn stand. Vinduerne på 1. sal er delvist skiftet i 2020.
 
Ejendommen består af 1 bygningsenhed med et bebygget areal på 946 m² og et samlet bygningsareal på 1.621 m². Ca. 400 m² heraf er registeret som beboelse og resten som erhverv. Adgang til stueplan er via butikkens indgangsparti og porte mens der på bagsiden af ejendommen, mod Torvegade, fører en intern trappe op til 1. sal. Ejendommen er beliggende på 950 m² sokkelgrund hvor bl.a. de tilstødende parkeringspladser foran bygningen og gangarealerne bag er ejet af kommunen. Ejendommen synes generelt set i pæn og vel vedligeholdt stand.

Torvegade 15

8850 Bjerringbro

1.199
8,40%
11.600.000,–
Ny pris

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: MSDA90092
Torvegade 15
8850 Bjerringbro

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: MSDA90092
Torvegade 15
8850 Bjerringbro

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til off. transport
    0,3 km
  • Centrum af Bjerringbro
Henrik Frost Sørensen
Mikael Jonassen
Jeg vil gerne kontaktes