Lokalt by-center med mulighed for udvikling

Ejendommen, der oprindeligt er opført i 1969 med større ombygning i 1987, er fritliggende og meget synligt placeret mod Sønderskovvej. Ejendommen er opført i ét plan, dog med en smule kælder. Facaden er beklædt med metal plader og taget er built up (fladt tag med hældning). Der er få vinduespartier og glasdøre placeret mod parkeringspladsen, men ellers er bygningen med ubrudt facade hele vejen rundt. Ejendommens samlede areal udgør 936 m² jf. BBR. Foran bygningen er primært asfalteret med markerede parkeringspladser (ca. 24 stk.) og ellers grønne arealer med græs.
 
Ejendommen er fuldt udlejet til detail for 3 lejere, hvor hvert lejemål har egen indgang, er indrettet typisk med beton eller klinke gulve og lydisolerede (gips eller metal) lofter. Hvert lejemål har egen lagerfunktion og personalefaciliteter, kundetoilet mv. Loftshøjden er fornuftig til formålet på ca. 3,5 meter.  
Ejendommens primære lejer er Aldi, der har ca. 580 m² butik der anvendes til lavpris supermarked. Aldi har været lejer i bygningen siden 1994. Lejemålet består primært af butik/supermarked og bagerst i lejemålet er mindre lager med bl.a. ovne til bake-off, personalefaciliteter, flaskehåndtering osv. 
De 2 øvrige lejere udgør hhv. Kirkens Korshær og et lokalt Pizzeria, der begge har boet i ejendommen en årrække. 
 
Ejendommen er beliggende på 2.500 m² grund – i henhold til gældende plangrundlag er mulighed for opførelse af 45% bebyggelse – yderligere byggemulighed, herunder evt. mulighed for opførelse i flere plan, kan med fordel undersøges hos rette myndigheder.

Sønderskovvej 4

8520 Lystrup

936
6,96%
10.600.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: MSDAA90068
Sønderskovvej 4
8520 Lystrup

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: MSDAA90068
Sønderskovvej 4
8520 Lystrup

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til off. transport
    0,4 km
  • Afstand til motorvej
    0,6 km
Henrik Frost Sørensen
Mikael Jonassen
Jeg vil gerne kontaktes