Centralt beliggende i Birkerød

Meget synlig ejendom beliggende på gågaden i Birkerød. Ejendommen ligger godt placeret med gode parkeringsforhold på bagsiden af ejendommen. Adgang fra parkeringspladsen til gågaden sker via passage i nabobygningen.
 
Ejendommen er opført i 1875 og er opført i en klassisk stil med røde mursten og rødt tegltag. Ejendommen er i dag opdelt i 7 lejemål fordelt med 2 boliglejemål, 4 erhvervslejemål og 1 disponibelt lager-/kælderlejemål.
 
Boligerne er beliggende på ejendommens 1. og 2. sal mod gågaden, hvor 1. salen består af en rummelig 4-værelses lejlighed med tagterrasse og 2. salen består af en 3-værelses lejlighed. Ejendommens 4 erhvervslejemål består af en sushi restaurant og en slikbutik mod gågaden og en tøjbutik og et kontor-/klinik-lejemål mod parkeringspladsen. 
 
Derudover er der fra parkeringspladsen adgang til lager-/kælder-lejemål, som er ledig til købers disposition.

Hovedgaden 32

3460 Birkerød

590
6,46%
13.500.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: MSDK90094
Hovedgaden 32
3460 Birkerød

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: MSDK90094
Hovedgaden 32
3460 Birkerød

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til S-tog
    0,6 km
  • Centrum af Birkerød
Thomas Grauslund Nielsen
Casper Schougaard
Jeg vil gerne kontaktes