Stor lager- og logistikejendom - Attraktiv placering i Horsens

Ejendommen Marsalle 60, 8700 Horsens er opført i 1988 med større om-/tilbygning i 2008, hvor bygningen blev udvidet med ca. 4.000 m²  højloftet lager – geografisk placeret i ejendommens vestlige ende. Den samlede ejendom består i dag af 18.624 m² (jf. BBR), primært indrettet med lagerfaciliteter,  2 indskudte dæk. I ejendommens nordøstlige hjørne findes desuden kontor på 963 m².
 
Ejendommen fremstår som én sammenhængende bygning, med 7 lagerhaller hver på ca. 2.000 - 2.700 m²,  i god og vel vedligeholdt stand såvel inde som ude. Ydervæggene er opført i betonelementer og taget er med tagpap med stor hældning. Her er en vurderet loftshøjde på 6-7 meter, dog kun ca. halvdelen under de indskudte dæk. Facaden mod hovedvejen brydes af ca. 20 læsseporte, mens facaden i kontordelen brydes af store vinduespartier der giver et godt lysindfald. På siden af bygningen er desuden yderligere 4 læsseporte.
 
Bygningens primære arealer – ca. 18.000 m² lager, er fuldt udlejet og anvendes af Reitan Distribution A/S (Rema 1000), der anvendes til korttids opmagasinering af kampagnevarer – arealerne er primært er opdelt som store søjlefrie beton haller med port, perfekt til store og lagerførende virksomheder, med højt aktivitetsniveau. Gulvet er hård beton og lofterne af beton og aluminium.
 
Lejer benytter desuden 2 mindre indskudte dæk, og har en smule personalefaciliteter i form af kontor og omklædning.
I ejendommens nordøstlige hjørne er et kontor-område på ca. 963 m², der fremstår som en integreret del af ejendomme dog med særskilt indgang, p-pladser osv. Lokalerne står pt. ledige og dermed til ejers fulde disposition. Lokalerne er indrettet med præsentabel indgangsparti/ receptionsområde og derudover primært som mindre/cellekontorer i varierende størrelse – lokalerne ligger primært i stueplan, udad 3 kontorgange og vil både kunne anvendes af én lejer, flere mindre eller evt. som kontorhotel. Kontorerne er typisk indrettet med tæpper på gulvene og gipslofter samt rockfon plader i lofter.
 
Grunden er primært befæstet med asfalt / sten til parkering og lastning af varer og ellers begrønnet. Det samlede grundareal udgør 35.635 m².  Marsallé 60 er beliggende midt i et større og veludbygget erhvervsområde i den sydvestlige del af Horsens. Området huser mange og store lager-førende virksomheder, værksteder, produktion og lignende - overfor ligger bl.a. ”Vola-Academy” hvis bygninger afspejler produkternes stilrene arkitektur. Reitan Distribution A/S har ligeledes sit hovedkontor inkl. et stort antal 1000 m² lagerfaciliteter på Marsallé 32.

Marsalle 60

8700 Horsens

18.970
8,03%
70.000.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: MSIA90053
Marsalle 60
8700 Horsens

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: MSIA90053
Marsalle 60
8700 Horsens

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Port
  • Afstand til motorvej
    4,6 km
  • 5 km til Horsens centrum
Mikael Jonassen
Henrik Frost Sørensen
Jeg vil gerne kontaktes