Præsentabel investeringsejendom med god synlighed

Ejendommen er en nyere karakteristisk produktion/lager- og administrationsejendom fra 2003, beliggende i Allerød. Produktionsvirksomheden LaboGene lejer hele ejendommen som domicilejendom, og har uopsigelighed frem til 1. november 2026.
 
Ejendommen er opført som en søjle-/drager konstruktion med et indskudt etagedæk. Den indskudte etage anvendes til kontor/administration, mens resten af ejendommen anvendes til lager og produktion. Ejendommen er forsynet med port til brug for ind- og udlevering. Det indskudte dæk indeholder foruden administrationsafsnittet kantine med udgang til tagterrasse.
 
Ejendommens udvendige areal er primært befæstet med belægningssten og størstedelen af arealet anvendes til parkering. Mod Kollerødvej er ejendommen afgrænset af et grønt bælte, mens resten er indhegnet med stålhegn. Tagfladen vender stik syd og er oplagt til placering af solceller.
 
Alt i alt fremstår ejendommen yderst pæn og præsentabel såvel indvendigt som udvendigt.
 
LaboGene producerer og sælger maskiner og udstyr inden for medicinalindustrien. Virksomheden er stiftet i 2009, grundet løbende vækst fik virksomheden i 2018 behov for nye og større faciliteter, hvorfor ejendommen på Bjarkesvej 5 blev lejet som fremtidigt domicil for virksomheden.

Bjarkesvej 5

3450 Allerød

2.902
7,00%
25.300.000,–
Nyhed

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: MSIK90045
Bjarkesvej 5
3450 Allerød

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: MSIK90045
Bjarkesvej 5
3450 Allerød

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til S-tog
    1,7 km
  • Afstand til motorvej
    1 km
  • Erhvervsområdet Engholm
Louis Kjærgaard
Casper Schougaard
Jeg vil gerne kontaktes