HK's ikoniske bygning i Kolding

PROJEKTEJENDOM

Denne ikoniske ejendom er oprindeligt opført i 1918 (bygning 1) med større til- og ombygning i 1980 herunder med opførelse af bygning nr. 2. Udadtil fremstår ejendommen dog som én sammenhængende og præsentabel enhed.
 
Ejendommen har et samlet erhvervsareal på 1.394 m² (samt 60 m² kælder) i flere og forskudte plan og udbydes til en attraktiv kvm. pris på kr. 5.739 pr. kvm.  
 
Bygning 1 er i 2 fulde plan foruden tagetage (med skrå vægge). Her er desuden mindre kælder. Bygning 2 er med 2 plan, herunder med tagetage med skrå vægge.
 
Ejendommen er opført i sten med rødt tegltag med hældning. Ydervæggene er hvidpudsede og ejendommen fremstår i det hele i god og vel vedligeholdt stand med god synlighed/facade mod Ndr. Ringvej. I ejendommen er desuden vareelevator (max 100 kg).
 
Ejendommen er i dag opdelt i flere separate lejemål hvoraf de 2 er udlejet til kontor for hhv. revisor (hvis lejemål er opsagt) og landinspektør – De resterende lejemål er ledige og dermed til ejers fulde disposition og kan genudlejes til mange anvendelser og formål – kontor, undervisning, klinik, showroom, kontorhotel og meget andet. Ejendommen vil kunne inddeles i flere eller færre lejemål afhængig af ønsker og behov. Mulighederne for indretning til bolig synes ligeledes ligefor, hvilket dog vil kræve kommunal indblanding og tilladelse.
 
Ud over fælles opgang/entre har hvert lejemål haft egen indgang og egne faciliteter, og alle lejemål fremstår i god stand med moderne aptering. Væggene typisk fuldmurede eller med gips (ofte med glas indlæg) og lofter typisk lydisolerende plader med indbygget belysning. Gulvbelægningen varierer fra lejemål til lejemål, men altid i god og brugbar stand.
 
Alt i alt lyse og indbydende lokaler både for de respektive lejemål samt fællesarealer. 
 
Ejendommen er som angivet beliggende i rammeområde for boligformål i henhold til gældende kommuneplan og kan muligvis konverteres. Dertil kan nævnes at naboejendommen, netop har fået godkendt ca. 300 kvm, der tidligere har været anvendt til kontor, til boligformål.

Ndr. Ringvej 51

6000 Kolding

1.394
8.000.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: MSKAA90069
Ndr. Ringvej 51
6000 Kolding

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: MSKAA90069
Ndr. Ringvej 51
6000 Kolding

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til skov
    0,3 km
  • Afstand til off. transport
    0,5 km
  • Afstand til motorvej
    4,0 km
  • Mødelokaler
Henrik Frost Sørensen
Mikael Jonassen
Jeg vil gerne kontaktes