Fuldt udlejet investeringsejendom

Ejendommen er oprindelig opført i 1962 og er senest i 2018-2019 gennemgribende istandsat, så den i dag fremtræder som en flot og moderne kontorejendom.
 
Ejendommen indeholder i stueplan og på 1.sal flotte åbne kontorlokaler, mødelokaler i forskellige størrelser, lounge område, reception mv. Kontorerne er flot istandsat med nye gulve/tæpper, nye glasvægge, rå gråmalede betonlofter, ny belysning, nye kaffestationer/køkkener og nye toiletter.
 
Ejendommens kælder er mod græsarealet delvist udgravet. Der er således udgang til terrasser og videre adgang til terræn direkte på denne side af kælderen. Her er indrettet kantine med produktionskøkken, bad- og omklædningsfaciliteter samt højloftet værksted/test og lager faciliteter Der forefindes vareelevator i ejendommen.
 
Grundarealet er udlagt til ca. 50 parkeringspladser og et større ubebygget græsareal. Planforholdene muliggør en yderligere bebyggelse af ejendommen på lige knap 2.000 m² over terræn og 900 m² i kælder.

Skelstedet 13

2950 Vedbæk

1.497
6,55%
36.000.000,–

Bestil fremvisning

Vil du se på en ejendom eller et lejemål? Hvis du udfylder formularen, så vender rette vedkommende tilbage med en dato hurtigst muligt.

Sagsnr.: MSKK90081
Skelstedet 13
2950 Vedbæk

Bestil materiale

Her kan du hente en detaljeret beskrivelse af ejendommen/lejemålet. Du kan bl.a. se pris, plantegning, beskrivelse af området og meget mere.

Sagsnr.: MSKK90081
Skelstedet 13
2950 Vedbæk

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst formularen, så vender rette vedkommende tilbage hurtigst muligt.

  • Afstand til motorvej
    1,0 km
Casper Schougaard
Brian Tretow-Loof
Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe
Jeg vil gerne kontaktes