Bestil en salgsvurdering

Vil du vide hvor meget din ejendom kan sælges for og hvor meget dit afkast kommer op på? Overvejer du at sælge din ejendom? Vi kan hjælpe dig med en realistisk salgsvurdering, hvor du også får et bud på forventet salgstid ved den vurderende pris. Vi har ejendomsmæglere som står til rådighed i hele landet og uanset hvor din ejendom er placeret.

Hvordan vi definerer den rigtige pris

Den rigtige pris defineres på baggrund af en grundig gennemgang af ejendommen, herunder ejendommens potentiale, alternative anvendelsesmuligheder med henblik på at optimere pris og salgsproces.

Sådan identificerer vi den rigtige køber

Vi har erfarne mæglere og vi besidder kontakter med udenlandske såvel som indenlandske investorer. Vores brede markedsviden og konstante opfølgning af markedet gør at vi ved hvad investorerne efterspørger. Derudover er vores markedsføring tilpasset og målrettet lige præcis dine ønsker og din ejendom.

Følg med i salgsprocessen

Du får adgang til My Newsec, hvor du kan følge med i aktiviteter og se status på din ejendom, både ift. markedsføring og processen. Desuden vil vi sørge for at du bevarer det maksimale overblik under hele salgsprocessen.