Erhvervsejendomme til salg

Erhvervsejendomme til salg hos Newsec Advisory

Her kan du se alle vores erhvervsejendomme til salg, inden for områderne: detail-, kontor-, industri-, logistik-og produktionsområdet. Hvis du er på udkig efter en erhvervsejendom til formål for noget specifikt? Så hører det tit under nogle af disse kategorier. Kontakt os gerne ved at klikke på en af ejendommene, hvorefter relevante numre og mail vises.

Hvad er en erhvervsjendom?

Hvad er en erhvervsejendom?

En erhvervsejendom er en bygning med en grund, hvorpå det er tilladt at drive erhverv. Den generelle betegnelse, erhvervejendomme, dækker over alle lokaler, der er beregnet til erhvervsformål. Dette kan bl.a. være butikker, lager- og produktionsejendomme, kontorejendomme etc. 

Fordele ved erhvervsejendomme til salg

Fordelene ved at eje en erhvervsejendom

Når du er ejer af en erhvervsejendom, bestemmer du selv over lokalerne og er dermed også beslutningstager, når det kommer til indretningen. Er der problemer med tekniske installationer behøver du ikke at afvente en udlejers reaktion på problemet. Du kan også selv vælge en leverandør til opgaven. Forbedringer og reparationer afhænger kun af dig og din virksomhed, på denne måde kan du opdage alt i tide og undgå at problemet udvikler sig til en større udfordring. Derfor har vi dedikeret denne side til alle erhvervsejendomme til salg.