Erhvervsejendomme til salg

Erhvervsejendomme til salg hos Newsec Advisory

Her kan du se alle vores erhvervsejendomme til salg, inden for detail-, kontor-, industri- og logistikområdet. Hvis du er på udkig efter en erhvervsejendom til formål for noget specifikt? Så hører det tit under nogle af disse kategorier. Kontakt os gerne ved at klikke på en af ejendommene, hvorefter relevante nummer og mail vises.

Hvad er en erhvervsjendom?

Hvad er en erhvervsejendom?

En erhvervsejendom er en bygning med en grund, hvorpå det er tilladt at drive erhverv. Den generelle betegnelse, erhvervejendomme, dækker over alle lokaler, der er beregnet til erhvervsformål. Dette kan bl.a. være butikker, lager- og produktionsejendomme, kontorejendomme etc. 

Fordele ved erhvervsejendomme til salg

Fordelene ved at eje en erhvervsejendom

Når du er ejer af en erhvervsejendom, bestemmer du selv over lokalerne og er dermed også beslutningstager, når det kommer til indretningen. Er der problemer med tekniske installationer behøver du ikke at afvente en udlejers reaktion på problemet. Du kan også selv vælge en leverandør til opgaven. Forbedringer og reparationer afhænger kun af dig og din virksomhed, på denne måde kan du opdage alt i tide og undgå at problemet udvikler sig til en større udfordring. Derfor har vi dedikeret denne side til alle erhvervsejendomme til salg.

Kriterier til din søgning efter erhvervsejendomme til salg

Er du interesseret i erhvervsejendomme som en investeringsmulighed, men usikker på hvor du skal begynde. Før du påbegynder en søgning efter erhvervsejendomme til salg, bør du som potentiel investor afklare formålet med indkøbet - f.eks. vil du foretage købet udelukkende som investor eller gå ind som ejer og lejer?

Når du evaluerer potentielle erhvervsejendomme til salg, så er her de fem vigtigste elementer du skal kigge efter for at sikre, at ejendommen og området er dine ressourcer værd.

Placering er en af de vigtigste faktorer at overveje, når du køber en erhvervsejendom. Vær forberedt på at evaluere nabolaget, ejendommens synlighed, adgang til motorvejen, trafik i området, og tilgængelighed for kunder. Dertil er det vigtigt at sikre, at ejendommen vil være attraktiv for lejere.

Ejendommens stand: Et kritisk skridt i din ejendomsvurdering er at foretage inspektioner af ejendommen. Det er en god idé at du har en klar forståelse af ejendommens tilstand. Hos Newsec Advisory kan vi hjælpe med at bestemme den sande ejendomsværdi og informere dig om potentielle faldgruber.

Forventet vækst: Bliv fortrolig med de aktuelle og forventede tendenser i ejendomsmarkedet. Det er klogt at vælge en ejendom, der har beliggenhed et sted hvor demografien er stabil eller voksende, og du bør også lære, hvilke nye virksomheder der flytter ind i området. Hvis der er nogen forventede ændringer i vejsystemerne, er det smart at være opmærksom på dem også, da ejendomsværdier kan ændre sig, når veje omdirigeres eller ændres. Newsec Advisory tilbyder også gratis rapporter, analyser, artikler m.m. som hjælper dig med at følge markedets udvikling. 

Nuværende lejere: Investorer leder ofte efter erhvervsejendomme med lejere. Lejeres omdømme inden for deres specifikke branche kan tale meget om karakteren af en virksomhedsejer, derfor er det en god idé at sikre pålidelighed. Når du evaluerer lejere, så kan du bl.a. udarbejde en risikovurdering, og kigge på lejernes kapacitet til at tilbagebetale. Du kan også undersøge lejernes pengestrømme og vækst potentiale inden for deres specifikke industrier.

Fleksibilitet: Du bør vælge en erhvervsejendom, der giver dig fleksibilitet i tilfælde af, at en lejer opsiger lejemålet, det omkringliggende område ændres eller noget andet der ikke går efter planen. I disse situationer vil du muligvis gerne have et ønske om at ændre anvendelse af ejendommen for at tiltrække forskellige lejere. 

Erhvervsejendomme kan være en stor investering, der kan diversificere din portefølje og give dig ekstra indkomst. Når du vælger et ejendom baseret på ovenstående kriterier, vil du føle dig sikker på, at din ejendomsinvestering er hver en øre værd.

Tøv ikke med at kontakte os for yderligere informationer.