Erhvervsgrunde og projektejendomme til salg

Her kan du se hvilke grunde og projektejendomme vi kan tilbyde. Vi har erhvervsgrunde til salg, både med og uden ejendomme. Finder du ikke det du søger, så kan du kontakte vores team ved at klikke på en af ejendommene, hvorefter deres numre og mail vises. De kan muligvis hjælpe dig med at finde en passende erhvervsgrund, som er relevant for dine og virksomhedens behov.

Investering i renoveringsprojekter / projektejendomme

Uanset om du vil investere i erhvervsgrunde til salg eller i renoveringsprojekter, så rækker vores kompetencer udover dette. Alt som processen indebærer fra start til slut, er noget vi kan hjælpe med. Til tider vil der være udfordringer i forbindelse med bygningsrenovering, hvor mange muligheder forpasses i de tidligere faser af renoveringsprojekter på grund af manglende viden og manglende økonomiske incitamenter.

Derfor er det vigtigt udpege målsætninger for renoveringsprojektet i beslutningsprocessen. Det kan tillige anvendes i senere faser til evalueringer af, i hvilken grad de forskellige kriterier indfries og skaber værdi i projektforløbet. Vi har ekspertisen til at yde solid bygherrerådgivning, når du som politisk beslutningstager, grundejer, developer eller investor vil projektudvikle dine ineffektive ejendomme og optimere dine aktiver.

Find erhvervsgrunde og projektejendomme til salg

Vil du gerne eje en grund hvorpå du kan udføre et byggeprojekt? Her på siden kan du gennemgå alle vores erhvervsgrunde til salg, men før du vælger, burde du muligvis overveje følgende: hvad erhvervsgrunden skal bruges til, er det vigtigt at der er gode transportmuligheder i omegnen, skal der bygges parkeringspladser og hvilken en slags ejendom skal der bygges.

Ydermere burde du også forholde dig til følgende punkter: jordbundsforholdene, lokalplaner og servitutter, placering og indretning, købsaftalens vilkår og finansiering. Det kan godt virke uoverskueligt, derfor er vi klar til at hjælpe dig med det hele fra start til slut.