Kontor til leje

Her kan du se hele vores udvalg af kontorer til leje. Klik på et af kontorerne herunder, for at se en detaljeret beskrivelse af det valgte lejemål og relevante kontaktoplysninger.

kontorer-spidskompetence-newsec

Kontor til leje – Mulighederne er mange

Leder I efter kontorlejemål til jeres virksomhed? Hos Newsec Advisory har vi kontorer til leje til både store og små virksomheder. Indretningen kan variere, de kan både være åbne eller indrettes som cellekontorer eller noget midt i mellem – alt efter netop jeres behov. Mulighederne er mange. Meget ofte er det muligt at lejemålet, i samarbejde med udlejer, kan indrettes og målrettes i samklang med den enkelte lejers ønsker og behov, og overtages nyindrettede, lyse og moderne i nymalet og præsentabel stand.

Rådgivning Newsec Advisory

Udbuddet af kontorer til leje varierer

Nogle af de kontorlejemål vi udbyder har en central placering i København med masser af byliv, cafeer, shopping og formentlig også fitness og indkøb til på vejen hjem. Andre kan befinde sig i etablerede erhvervsområder tæt på S-tog og hurtig adgang motorvejsnettet. Endvidere tilbyder udlejere ofte lejemål med elevator samt trappe, mekanisk ventilation, kantineordning samt, måske endda, mulighed for at leje arkiv i kælderen. Uanset jeres ønsker og behov, så har vi mange muligheder til alle størrelser og virksomheder. Om du er sikker på jeres behov eller ej, så kontakt os gerne på +45 33 14 50 70 til en uforpligtende snak.

Service i fokus

Nogle udlejere går langt for at imødekomme deres lejeres behov. Således kan visse ejendomme tilbyde en lang række muligheder, der alle understøtter en moderne work-life-balancetankegang og –arbejdsplads, fx kantineordning, tøjrens, fitness samt individuelle og dynamiske indretninger med fokus på gode forhold og endda gratis parkering.

sådan-udnytter-I-kontorlokaler-bedst

Kontor til leje hos Newsec Advisory

Leder du efter kontor til leje? Her på siden finder du vores kontorudlejninger fordelt i hele Danmark. Det kan være en lang proces når man leder efter det helt rette kontor, derfor er vi her for at gøre processen lettere og hjælpe dig med at finde et kontor til leje som passer til virksomhedens behov.

Rådgivning Newsec Advisory

Kontorer i flerbrugerhuse

Vi tilbyder også kontorlejemål i flerbrugerhuse, hvor I som lejer har fordelen af at al administration af bl.a. kantine, frokostordninger, mødelokaler, kaffebestilling mv. er klaret for jer. Således kan man effektivt koncentrere sig om virksomheden og vækst af denne, og flerbrugerhuset kan ofte absorbere vækst så I kan blive uden at skulle flytte adresse. Ønsker I fleksible lejemål, hvor der kan være plads til alt fra få til mange ansatte - på yderst favorable og konkurrencedygtige lejevilkår? Lad os hjælpe, kontakt os på: +45 33 14 50 70

Hvilket lejeniveau kan du forvente, når du søger efter kontor til leje?

I det centrale København ligger lejen for de bedste kontorer omkring 2.100 kr. pr. kvm., og 1.450 kr. pr. kvm. for sekundære kontorer. I Aarhus ligger lejen omkring hhv. 1.450 kr. pr. kvm. og 1.100 kr. pr. kvm. Lejeniveauet for primære kontorlokaler i de øvrige store provinsbyer ligger omkring 1.100-1.150 kr. pr. kvm. Fremadrettet ventes en stabil/svagt stigende kontorleje for primære kontorer i København og de største byer, Aarhus, Odense, Aalborg og Vejle. For sekundære kontorer ventes tendensen at være svagt faldende.

Du kan læse mere om hvordan fremtidens arbejdspladser vil være her.