investeringsejendomme-til-salg

Investeringsejendomme til salg

Vi har en bred portefølje af investeringsejendomme, som har hver deres formål, alt efter hvilken kategori de hører under. Her kan du se alle vores investeringsejendomme inden for områderne: kontor-, detail-, industri-, logistik-, produktion-, leisure- og boligudlejningsejendomme, samt blandede ejendomme og ejendomsprojekter.

Kontorer til salg i hele Danmark

Drømmer du om at investere i ejendomme?

Mange går med drømmen om at købe en investeringsejendom, mhp. at få en indtægt ud af ejendommen og leve af afkastet, er du en af dem? Uanset hvem du er – og uanset om du vil sælge eller købe en investeringsejendom, eller placere en investeringsportefølje, hjælper vi dig med de rigtige markeder, ejendomme og lokaler.

Søger du investeringsejendomme til salg, med potentiale til et godt afkast? Så er Newsec Advisory, det rette sted at henvende sig til. Når du har fundet den investeringsejendom du søger, skal du bare kontakte mægler, som er relevant for den givne ejendom. Kontaktoplysningerne fremgår når du klikker på den enkelte ejendom.

 

 

 

Kontor til leje udbydes

Investeringsmuligheder

Ejendomsinvesteringer er en kompleks handel, hvor alt skal gå op i en højere enhed, før det bliver en god handel for begge parter. Derfor tilpasser vi vores ydelser til den enkelte sag, så vi sammen kan skabe det bedste resultat. Indebærer samarbejdet fuld diskretion, kan vi også tilbyde dette.

Som en af de førende erhvervsmæglere i Danmark, har vi et stort og bredt kendskab til investeringsejendomme og de mange muligheder, som København og resten af Danmark, rummer. Hvis du er interesseret i at høre nærmere om disse investeringsmuligheder, så kontakt os på +45 33 14 50 70, for en uforpligtende snak. Sammen finder vi en investeringsejendom til salg, som matcher dine behov.

Specialister i investeringsejendomme

Specialister i investeringsejendomme

Newsec Advisory tilbyder investeringsejendomme til salg. Vores specialister opererer på tværs af sektorer med specialviden inden for kontor-, detail-, industri-, logistik-, leisure- og boligudlejningsejendomme, blandede ejendomme og ejendomsprojekter. Vi har bred erfaring med alle ejendomstyper og –størrelser, lokalt og internationalt. I Danmark arbejder vi tæt sammen mellem vores afdelinger i Aarhus og København parallelt med et tæt tværnordisk samarbejde i Newsec Advisory, hvilket sikrer vores kunder en solid og omfattende rådgiverplatform.