investeringsejendomme-til-salg

Investeringsejendomme til salg

Vi har en bred portefølje af investeringsejendomme, som har hver deres formål, alt efter hvilken kategori de hører under. Her kan du se alle vores investeringsejendomme inden for områderne: kontor-, detail-, industri-, logistik-, produktion-, leisure- og boligudlejningsejendomme, samt blandede ejendomme og ejendomsprojekter.

Kontorer til salg i hele Danmark

Drømmer du om at investere i ejendomme?

Mange går med drømmen om at købe en investeringsejendom, mhp. at få en indtægt ud af ejendommen og leve af afkastet, er du en af dem? Uanset hvem du er – og uanset om du vil sælge eller købe en investeringsejendom, eller placere en investeringsportefølje, hjælper vi dig med de rigtige markeder, ejendomme og lokaler.

Søger du investeringsejendomme til salg, med potentiale til et godt afkast? Så er Newsec Advisory, det rette sted at henvende sig til. Når du har fundet den investeringsejendom du søger, skal du bare kontakte mægler, som er relevant for den givne ejendom. Kontaktoplysningerne fremgår når du klikker på den enkelte ejendom.

 

 

 

Kontor til leje udbydes

Investeringsmuligheder

Ejendomsinvesteringer er en kompleks handel, hvor alt skal gå op i en højere enhed, før det bliver en god handel for begge parter. Derfor tilpasser vi vores ydelser til den enkelte sag, så vi sammen kan skabe det bedste resultat. Indebærer samarbejdet fuld diskretion, kan vi også tilbyde dette.

Som en af de førende erhvervsmæglere i Danmark, har vi et stort og bredt kendskab til investeringsejendomme og de mange muligheder, som København og resten af Danmark, rummer. Hvis du er interesseret i at høre nærmere om disse investeringsmuligheder, så kontakt os på +45 33 14 50 70, for en uforpligtende snak. Sammen finder vi en investeringsejendom til salg, som matcher dine behov.

Investeringsejendomme til salg

Det første skridt i en vellykket karriere som ejendomsinvestor er at lære om de typer af sektorer, der udgør erhvervsejendomme, også defineret som ejendomme, der har potentiale til at generere overskud gennem kapitalgevinst eller lejeindtægter. Selvom du måske kender det grundlæggende, omfatter hver sektor forskellige typer ejendomme.

Kontor - Industri og logistik - Detail - Boligudlejningsejendomme

Specialister i investeringsejendomme

Specialister i investeringsejendomme

Newsec Advisory tilbyder investeringsejendomme til salg. Vores specialister opererer på tværs af sektorer med specialviden inden for kontor-, detail-, industri-, logistik-, leisure- og boligudlejningsejendomme, blandede ejendomme og ejendomsprojekter. Vi har bred erfaring med alle ejendomstyper og –størrelser, lokalt og internationalt. I Danmark arbejder vi tæt sammen mellem vores afdelinger i Aarhus og København parallelt med et tæt tværnordisk samarbejde i Newsec Advisory, hvilket sikrer vores kunder en solid og omfattende rådgiverplatform.

Overvejelser inden din søgning efter investeringsejendomme til salg starter

At investere i erhvervsejendomme kan være lukrativt og tjene som en sikring mod volatiliteten på aktiemarkedet. Investorer kan tjene penge gennem ejendommens værdistigning, når de sælger, men de fleste afkast kommer fra lejeindtægter.

Investorer kan bruge direkte investeringer hvor de bliver udlejere gennem ejerskab af ejendommen. De personer, der er bedst egnede til direkte investeringer i erhvervsejendomme, er dem, der enten har

en betydelig mængde viden om branchen, eller som kan ansætte virksomheder, der gør det. En sådan investor vil sandsynligvis være en person med høj nettoformue, da investering i erhvervsejendomme kræver en betydelig kapital. Den ideelle ejendom befinder sig i et område med et lavt udbud af investeringsejendomme til salg og høj efterspørgsel, dette kan give gunstige lejeindtægter. Styrken af områdets lokale økonomi påvirker også værdien af erhvervsejendommen.

Alternativt kan investorer investere indirekte i erhvervsejendomme, gennem ejerskab af bl.a. forskellige børshandlede fonde, der investerer i erhvervsejendomsrelaterede aktier, eller ved at investere i virksomheder, der henvender sig til markedet for erhvervsejendomme, såsom bl.a. banker og ejendomsmæglere.

 

 

Fordele ved at investere i erhvervsejendomme

En af de største fordele ved erhvervsejendomme er attraktive lejeindtægter.

I områder, hvor mængden af nybyggeri enten er begrænset af jord eller lovgivning, kan erhvervsejendomme have imponerende afkast og betydelige månedlige pengestrømme. Erhvervsejendomme har længere lejekontrakter med lejere end beboelsesejendomme. Denne lange lejelængde giver indehaveren af erhvervsejendommen en betydelig likviditetsstabilitet, så længe langtidslejerne huser bygningen. Ud over at tilbyde en stabil, rig indtægtskilde, er der også potentiale for værdistigning, så længe ejendommen er velholdt og holdes ajour. Generelt er erhvervsejendomme en særskilt aktivklasse, der kan give en effektiv diversificeringsmulighed til en afbalanceret portefølje. Alle de investeringsejendomme til salg du finder på vores side, er forskellige på hver sin måde, så mon ikke der er en ejendom, som falder i god jord hos dig.