Erhvervslejemål

Her kan du finde lejemål til enhver smag, både indenfor detail-, kontor-, industri-, logistik-, og produktionsområdet. Der er både domiciler til leje og enkelte erhvervslejemål, som du kan vælge imellem, alt efter hvor stort et antal af kvm. der er behov for.

Fordele ved erhvervslejemål

At bo i et erhvervslejemål, som virksomhed, har en række fordele, både for store, men også for mindre virksomheder. En af de mest bemærkelsesværdige lyspunkter er, at du kan leje dig ind på en ejendom eller et erhvervslejemål og dermed prioritere din produktion, markedsføring og generelt fokusere på tiltag og områder, der i sidste ende kan medvirke til at skabe vækst i din virksomhed. Hvis en virksomhed oplever stor fremgang på kort tid, kan et erhvervslejemål hurtigt blive for småt og trængt, hvorfor man må flytte sin forretning og igen lede efter lokaler til leje.

Her er det en klar fordel ikke at skulle ud at sælge sin ejendom, men blot opsige sin lejekontrakt. I Newsec lægger vi vægt på de lange relationer og altid med det mål, at du oplever os som din rådgiver i forløbet. Vores tilbundsgående markedsresearch og solide netværk i ejendomsbranchen betyder, at du, med os som rådgiver altid er ajour med den aktuelle efterspørgsel, markedstendenser og udvikling i Danmark såvel som internationalt - hvad enten det drejer sig om erhvervslejemål til leje eller erhvervsejendomme til salg.