butik-til-leje

Butik til leje

Det kræver ikke udelukkende gode lokaler med en flot facade, men også en god beliggenhed, når man er på jagt efter en butik til leje. Du kan se vores butikslejemål herunder.

De fysiske butikslokaler

De fysiske butikslokaler

Udlejer og lejer har i større grad forskellige forventninger til markedslejen – især på primære beliggenheder. Det er især internethandlen, som har bidraget til strukturændringerne indenfor branchen. Dog skal internethandlen ikke udelukkende ses som en udfordring, den skal også ses som en mulighed. Begrebet omnichannel bliver mere almindeligt. Begrebet definerer det at have både en online samt en fysisk butik, der komplementerer hinanden, og dermed er med til at møde kundernes behov for både en indkøbsmulighed online, samt fordelene ved en fysisk oplevelse. Disse overvejelser er gode at tænke over når du søger en butik til leje.

markedet-for-butik-til-leje

Markedet for butik til leje

I København ser man, at tidligere butikker omdannes til showrooms. Her opfordrer butikken til, at kunden ser varen og bestiller den online efterfølgende. IKEA Danmark har bl.a. åbnet et showroom på Vesterbrogade i København, hvor de fremviser køkkener og garderobeløsninger. En udvikling som især ses på prime-beliggenheder som Strøget i København.