Butik til salg i hele DK

Butik til salg

Er du på jagt efter en butik til salg? Se alle vores butikker nedenfor, måske finder du en passende ejendom til dit behov.

Det bør du overveje før køb af butik

Find en butik til salg

Er du på udkig efter en butik med attraktiv beliggenhed, hvor der er gode transportmuligheder og stor synlighed? Så er du kommet til det rette sted. Beliggenheden er alfa og omega for en butik. Hvis den ligger rigtigt, er den en reklamesøjle for sig selv. Selvom velbeliggende lokaler typisk er dyrere, betaler det sig rigeligt. Hvis din forretning f.eks. satser meget på impulskøb, dur en fjern sidegade ikke.

Kontakt os ved køb af butik

Fordele ved at eje en butik

Du kan selv præge indretningen og hvor indbydende dine lokaler ser ud – såvel udefra som inde. Derudover kan du også vælge dit interiør, så det passer til din stil og dine produkter. En fordel vil være at du danner dig et overblik over, hvordan dine økonomiske vilkår ser ud før du vælger hvilken slags butik til salg, du leder efter.

Det er nødvendigt at undersøge efterspørgsel og omkostninger i markedet, for at budgettet
kan blive så solidt som muligt. Tag gerne kontakt til os på +45 33 14 50 70 eller find yderligere informationer under den valgte butik til salg som du vælger ovenfor.