Investeringsejendomme off-market

Off-market ejendomme

Se vores diskret udbudte investeringsejendomme nedenfor. Vi formidler off-market ejendomme inden for bolig, kontor, detail, industri og logistik. 

Off-market investering, kontor, industri, detail, bolig

Off-market - hvad dækker begrebet over?

Off-market begrebet betyder at sælger og ejendommen har mulighed for at forblive anonym. 

En off-market erhvervsejendom er ikke annonceret offentligt til salg. En sælger foretrækker måske at holde et salg privat af grunde, der er relateret til deres lejere eller forretningsinteresser.

Investeringsejendomme off-market

Fordele ved køb af off-market investeringsejendomme

Off- market investeringsejendomme er ikke let søgbare af den brede offentlighed, normalt findes de gennem erhvervsejendomsmæglere eller man hører om dem gennem sit netværk. Kun få agenter og investorer ved, at investeringsejendommen er tilgængelig, og denne eksklusivitet gør søgningen mere fokuseret og mindre stressende for købere. Fordelen ved off-market ejendomme er at kunderne ikke behøver at skulle kæmpe med en omfattende pulje af andre interesserede købere. Som resultat af dette får sælger en investor, der er kvalificeret og specifikt på udkig efter en investeringsejendom, som den til salg.

Hvad får du ud af det som køber

Bedre forhandlingsposition: Når du er den eneste potentielle køber, der ser på ejendommen, vil du naturligvis finde dig selv i en bedre forhandlingsposition. De normalvis udbudte erhvervsejendomme, der er af høj kvalitet, risikerer potentielt en høj efterspørgsel, som kan drive prisen op eller give sælgeren en stærk position til at forhandle, hvilket kan betyde, at du ikke kan få så god en aftale.

Privatliv: Afhængigt af hvor højt profilerede investeringsejendommen eller de involverede parter er, ønsker du måske ikke, at de lokale aviser eller andre kilder opdager, hvad du arbejder på. Dette privatliv giver dig mulighed for at arbejde på dine planer i fred, uden at skulle besvare påtrængende opkald fra andre mæglere, journalister og naboer.

Sælger fleksibilitet: At købe en off-market investeringsejendom vil ofte egne sig til langt mere fleksibilitet ift. aftalens vilkår, end du ellers ville finde. Off-market tilbud kan også blive langt mere kreative, og du kan forhandle sælgers finansieringsbetingelser. Ikke at skulle beskæftige sig med flere parter kan lindre stress fra sælgerens perspektiv og gøre det lettere for dem at arbejde sammen med dig.