Kontorlejemål på Ringager

Hjørnekontoret - Et dynamisk miljø med mange fordele

Hjørnekontorets tre bygninger danner rammen om et forretningsmæssigt fællesskab med kontorhotel, selvstændige lejemål, konference center, kantine og fitness center. Hjørnekontoret er et flerbrugerhus, hvor både mindre og større virksomheder kan trives og vokse. Her kan I inspirere hinanden, dele viden og trække på jeres fælles netværk til fælles gavn. Hvem ved, måske møder du en ny samarbejdspartner eller kunde over frokostbordet eller i fitness centret? Læg dertil den helt konkrete besparelse der ligger i, at I deles om mange af de omkostninger, hver lejer ellers skulle investere i enkeltvist.

Kontorlejemål på ringager

Velkommen til hjørnekontoret

Hjørnekontoret består af i alt 22.000 m2 fordelt på tre selvstændige bygninger i tre etager – alle med elevator. Den ene bygning rummer konference center, fitness center, kantine og kontorhotel. De to andre er forbeholdt større lejemål med egne kontorer. Alle lejemål overtages nyistandsat, og alle har adgang til både konference center, kantine og fitnesscenter.

Kontorets mødelokale - rinngager

Unik mulighed for at sætte dit eget præg på lejemålet

Da vi er igang med at give ejendommen en større renovering både ud- og indvendigt, har du en helt unik mulighed for at sætte dit eget præg på lejemålet. Kontorerne udlejes som udgangspunkt uden møbler. Men har du brug for hjælp, kan du trække på vores team af indretningsspecialister. De første er allerede flyttet ind Vi har allerede budt velkommen til Santa Maria, Mondelez Europe, Barbro Shoes, IFM Electronic og Albjerg Revision. Nu glæder vi os til at byde velkommen til endnu flere virksomheder, der kan bidrage til det dynamiske miljø.

Kontor på Ringager

Større kontor eller domicil?

Har du brug for et større kontor eller ligefrem et domicil, har vi to bygninger reserveret til dette. Her har du mulighed for at leje lyse og fleksible kontorer i størrelser fra 164 m2. Fleksibiliteten er stor, og du kan indrette med enkeltmandskontorer eller storrumskontorer – eller begge dele alt efter behov. Der er mulighed for helt op til 350 medarbejdere i ét lejemål. Lejemålene på 3. sal fremstår i New York’er stil med skråvægge og højt til loftet. De store dobbelthøje vinduer sikrer et godt lysindfald og giver et spændende arbejdsmiljø.

Kontakt os